Thursday, 28.03.2024, 18:24
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2013 » December » 12 » Школа - місце для свята!
15:26
Школа - місце для свята!

Школа – місце для свята!

Виховання – проблема вічна. Відколи існує людство, відтоді й дбає про потомство й продовження роду. Від батьків передається генетичний код, рідна мова, матеріальна й духовна культура, що забезпечує прогрес суспільства, наступність і спадкоємність поколінь. А школа допомагає у цьому, спрямовуючи свою діяльність на розвиток власного «Я» кожного учня, розкриття та розвиток його здібностей. І хто як не педагог-організатор є керманичем у цій справі. Адже саме він намагається урізноманітнити шкільне життя,   зробити його цікавішим, неповторнішим, допомогти кожній дитині знайти себе в колективі, самовизначитися.

Педагоги-організатори загальноосвітніх шкіл нашого міста – креативні та творчі особистості, вони мають і організаторські, і режисерські, й акторські здібності. Про це свідчить їхня постійна кропітка робота у закладах та за їх межами.

А ще вони, маючи неабиякий досвід, без вагань діляться ним з іншими. І нещодавно, 11 грудня, у ЗОШ №1 імені Панаса Мирного відбувся семінар для педагогів-організаторів міста,  на якому присутні знайомились з основами майстерності театралізованих свят та особливостями їхньої драматургії. Форост І.В., педагог-організатор ЗОШ №3, розповіла, якими бувають сценарії шкільних свят та як працювати над сценарієм, щоб свято було цікавим і змістовним. Педагог-організатор Миргородської гімназії імені Т.Г. Шевченка Білоцерківець К.Г. ознайомила усіх присутніх із монтажем як творчим методом сценариста. І, насамкінець, Дрімайло Н.М., педагог-організатор ЗОШ №1 імені Панаса Мирного, поділилася досвідом організації театралізованого свята як колективної творчої справи.

Школа - це не тільки навчальний заклад, де діти отримують знання. Школа - це колектив, у якому протікає більша частина життя дитини, де є місце для свят, спектаклів і конкурсів, походів і екскурсій. Шкільні свята є яскравими, емоційно насиченими крапками в індивідуальних, колективних траєкторіях розвитку особистості та відіграють величезну роль у її житті. У цьому переконані учасники семінару і можуть переконати інших.

 

                                                                                                                              Шевченко І.В., методист методичного кабінету                                                                                                                              відділу освіти Миргородської міської ради





Просмотров: 573 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  December 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz