Friday, 26.04.2024, 09:57
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2015 » September » 9 » Свято "Будемо знайомі, першокласнику!"
09:36
Свято "Будемо знайомі, першокласнику!"

        4 вересня  в концертній  залі палацу культури курорту «Миргород»  відбулося загальноміське свято «Будемо знайомі, першокласнику!», на якому вшановували наймолодших школярів  міста Миргород. Захід відбувся за ініціативи  відділу освіти та за сприянням міської влади.  Першокласників  привітав  міський  голова  С.П.Соломаха,  який   побажав сміливо вивчати світ науки, дружити з книгами, навчатися рідної мови та любити свій  край. Начальник відділу освіти Миргородської міської ради Тетяна Колибельнік долучилася до теплих слів привітань та побажала дітям успіхів і відмінних оцінок, а вчителям - наснаги, розуміння.

         На початку свята школярі отримали почесні медалі учня школи та урочисто зайняли свої місця у залі.  Музичні вітання всім присутнім дарували вихованці Центру естетичного виховання: циркова студія «Мрія», Народна студія естрадного вокалу «Соняшник», Народний ансамбль сучасного танцю «Екзотика», Народний ансамбль народного танцю «Променад». Особливе захоплення викликав у дітей  виступ талановитих акробатів, клоунів, жонглерів, фокусників та дресированих пуделів.

         Справжнє феєричне дійство відбулося завдяки відділу культури: незабутній феєрверк та розмаїття мильних бульбашок викликали неймовірні емоції в дітей.  Атмосферу піднесеного настрою створили казкові герої – вихователі дошкільних навчальних закладів, які дарували повітряні кульки малюкам та веселилися разом з ними.

         Свято закінчилося, а попереду - довгі і зовсім нелегкі кроки до пізнання Країни Знань, де добрими і надійними супутниками дітям стануть  учителі та батьки. Хочеться побажати першокласникам міцного здоров’я, незабутніх миттєвостей шкільного життя,  впевненості у власних силах   та справжніх відкриттів!

Усатенко О.О., методист методичного



















Просмотров: 546 | Добавил: gorono | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  September 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz