Saturday, 20.04.2024, 09:23
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 3
Guests: 3
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2017 » November » 9 » «Тільки наш вибір здатен показати, що ми не обмежені лише нашими здібностями».
16:50
«Тільки наш вибір здатен показати, що ми не обмежені лише нашими здібностями».

«Тільки наш вибір здатен показати, що ми не обмежені лише нашими здібностями».

Джоан Кетлін Роулінг

        Під таким девізом у НВК (днз-знз) «Гелікон» відбувся (не)семінар для заступників директорів з начальної  роботи. «Курси за вибором як засіб створення акмеологічного середовища» - таку тему обрали організатори заходу. У ході (не)семінару, проведеного у формі edCamp, присутні розглянули цілий ряд важливих питань: яку функцію виконують курси за вибором, що викладаються у навчальних закладах міста; чи мають можливості школи для створення допрофільного навчання; чи розвивають навчальні програми необхідні компетенції у сьогоднішніх школярів для завтрашнього дорослого життя; як навчити учнів критично та логічно мислити; знати свої права, бути відповідальними громадянами.  

       Заступники директорів з навчальної роботи мали можливість попрацювати з експертками на паралельних сесіях: «Філософування з теми  «Дружба»»  (курс «Філософія для дітей») - Марина Яненко, учитель  початкових класів НВК (днз-знз) «Гелікон»; «Круги Ейлера»  (курс «Логіка») - Валентина Синельник, учитель початкових класів НВК (днз-знз) «Гелікон»; «Методичне забезпечення та дидактичні матеріали для курсів за вибором з ОДГ/ОПЛ» (Із  досвіду роботи) - Дар’я Полтавська — директор НВК (днз-знз) «Гелікон», учитель історії та правознавства; «Методика P4C  та 7 звичок на заняттях курсу «Мистецтво спілкування»» (Із досвіду впровадження) - Людмила Кошельнікова —  заступник директора НВК (днз-знз) «Гелікон», учитель української мови та літератури.

      На завершення, заступник директора з навчально-виховної роботи Людмила Кошельнікова поділилася своєю історією успіху, познайомила  присутніх з можливостями росту та розвитку на педагогічній ниві, надихнула на пошуки нових методів навчання, навіяла ідеї для розуміння та тлумачення світу, що оточує нас.

       Бажаю, щоб адміністрація кожного закладу освіти нашого міста навчаючись сама,  спонукала до навчання і свої колективи. Адже тільки у тісній співпраці всього педагогічного колективу можливо побудувати Нову Українську Школу.

 

З вдячністю за тісну співпрацю Невєрова Ю.В., завідувач міського методичного кабінету.

 

 

 

Просмотров: 439 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  November 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz