Tuesday, 23.04.2024, 08:49
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2013 » July » 9 » "Променад" - чемпіон, і гран-прі - це не сон
21:39
"Променад" - чемпіон, і гран-прі - це не сон
          "Променад!", "Ukraine!" Ці слова навчилися вимовляти представники різних країн, що відпочивали в Болгарії. Уже вкотре з величезним успіхом провівши звітний концерт (у залі БК курорту яблуку ніде було впасти), народний ансамбль народного танцю зібрався підкорювати сцену Болгарії. Майже сто осіб, бо поїхали три групи, а для підтримки взяли ще й батьків, прибули на багатожанровий фестиваль "Ярмарок талантів - 2013", що відбувається щорічно на Золотих Пісках. Із величезним піднесенням, із особливим патріотичним почуттям несли прапор, скандуючи "Україна!"
          І ось настав найвідповідальніший момент. Не міг не розчулити виступ молодшої групи. Прокотився український віз (танок "Метелиця") болгарською землею. Війнуло подихом рідної землі від "Гуляночки". Не залишилося в залі байдужих, коли на сцені з'явилися браві матроси (танок "Матроський" середньої групи). А під час виконання "Мотузочки" глядачі кинулися підтанцьовувати. Завершальним акордом став виступ старшої групи. Із захопленням і повагою присутні дивилися на вправне володіння шаблями (танок "Козацькі викрутаси"). А після виконання "Гопака", здається, усі зрозуміли, що ми - найкращі. Батьки підтримували дітей на "відмінно". Коли ведучі оголошували виступ ансамблю, то вже чекали, що у відповідь почуються не просто оплески, а вибух овацій, вигуки "браво!" Звісно, це надихало нас, давало нам упевненості в собі. Танцювали ми злагоджено, дружно, завзято.
            Та ми встигали не тільки танцювати, а й відпочивати, оздоровлюватися. Цьому сприяли прекрасне харчування, відпочинок на морі, а кожну вільну хвилину проводили у басейні. Із нетерпінням і хвилюванням чекали оголошення результатів конкурсної програми. Ось і вони: молодша група - лауреат ІІ ступеня, середня і старша - лауреати І ступеня. В урочистій обстановці отримали нагороди, подарунки. Нібито всі задоволені, але… Ведучий оголошує, що володарем гран-прі став народний ансамбль народного танцю… Слово "Променад" пролунало на всю Болгарію.
           Довго не затихають оплески. На сцену викликають керівника ансамблю Андрія Віталійовича Матвієнка для вручення листа-подяки "За благородну справу виховання юних талантів і підготовку вихованців до участі у фестивалі" та грамот міжнародного фестивалю за оригінальну хореографію. Також приємною несподіванкою було те, що саме нам віце-консул вручив подяку від консула України "За внесок у розбудову культурних зв'язків між Україною та Республікою Болгарією".
            І ось у гала-концерті танцює "Променад". Його виступи глядачі зустрічають стоячи. Вогні салюту, веселі доброзичливі обличчя оточуючих. Аж дивно, коли незнайомі люди простягають до тебе руки, тиснуть, намагаються повторити незнайоме слово "Променад". Заради цього відчуття, мабуть, варто рік день у день трудитися у танцзалі, витримати всі репетиції, подолати такий далекий шлях.
Десять днів ми прожили однією справжньою дружньою сім'єю. Разом веселилися. Разом хвилювалися, повсякчас допомагали одне одному. Усі ці незабутні дні залишаться в нашій пам'яті назавжди. Щойно повернулися додому, а вже сумуємо за друзями, за морем, за розвагами. Згадується навіть ота солодка втома після виступів, коли потрібно було ще долати шлях до готелю. До речі, дякуємо нашому спонсорові Ростиславу Самойловичу за організацію транспорту в Болгарії та всебічну підтримку. І, звісно, величезне спасибі Вам, Андрію Віталійовичу та Оксано Вікторівно Матвієнки, за цю незабутню подорож, за те, що подарували нам десять днів щастя і одну велику родину.
                                                                                                                                                                     Інна ГОРБОВЦОВА,
                                                                                                                                                                     учасниця народного ансамблю
                                                                                                                                                                     народного танцю "Променад"
Просмотров: 704 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  July 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz