Friday, 26.04.2024, 00:58
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2018 » March » 19 » Участь Арсена Шумейка, учня Миргородської ЗОШ №1 імені Панаса Мирного, в ХІІІ Міжнародній Олімпіаді з креативності Destination Imagination
14:24
Участь Арсена Шумейка, учня Миргородської ЗОШ №1 імені Панаса Мирного, в ХІІІ Міжнародній Олімпіаді з креативності Destination Imagination

     10-14 березня 2018 р.  Арсен Шумейко,  учень 10 класу Миргородської ЗОШ №1 імені Панаса Мирного, президент школи та міського молодіжного парламенту, член Малої Академії Наук України, став учасником Міжнародної Олімпіади з креативності Destination Imagination. Арсен увійшов до складу всеукраїнської  команди з українських міст: Любава Душко (Київ), Анна Матвійчук та Михайло Нетребо (Кривий Ріг), Юлія Одинець (Полтава), Дарина Хундіяш (Бровари), Марія Панченко (Заводське). Разом із цими учасниками  він неодноразово протягом останніх двох років брав участь у Всеукраїнських та Міжнародних проектах  МАНУ, організатором яких є кандидат філософських наук, український експерт-методист із впровадження освітньої методики «Філософія для дітей» Юлія Кравченко. 

     ХІІІ Міжнародна Олімпіада з креативності Destination Imagination – це грандіозний щорічний молодіжний освітній проект, який проходив у місті Вроцлаві (Польща). Для представників з України  участь в Олімпіаді стала дебютною! Цього року своє креативне мислення на практиці продемонструвало 260 команд, а це  - понад  2000 учасників з Польщі, України, Мексики, Греції, Турції, Китаю.

     Україну представляло 5 команд, кожна з яких складалася з 5-7 креативних підлітків. До речі, одна з українських команд, до якої увійшли діти віком 9-11 років, посіла перше місце.

     Усі команди  ретельно готувалися до Олімпіади заздалегідь, втілюючи в життя власний спільний проект у своїх локаціях.  А вже під час змагань на Олімпіаді вони разом презентували проект та змагалися з «командою-близнюком». Цікавим та несподіваним завданням стало виконання пісні «Червона рута».  Здавалося б, що у цьому складного? Та основна задача полягала в тому, щоб якомога креативніше підійти до вирішення всіх завдань, власноруч створити необхідні декорації, при цьому розкрити свій  творчий потенціал на повну і неабияк  зацікавити й приголомшити суддів, яких досить важко здивувати!

     Олімпіада проходила у грандіозній Залі Століття, яка внесена до Списку об'єктів Світової спадщини ЮНЕСКО.

    Одним із яскравих вражень для Арсена, окрім участі в Олімпіаді, творчого хвилювання під час виступу, спілкування з однолітками з інших країн світу, стало право бути прапороносцем під час представлення своєї держави на урочистій церемонії відкриття.

     «Важко навіть передати словами, які мене переповнювали почуття, коли я йшов попереду всіх учасників з України, тримаючи наш жовто-блакитний прапор і виконуючи гімн. Це таке  надзвичайне  почуття патріотизму, шаленої любові до своєї держави! Тепер я  знаю напевне, що відчувають учасники олімпійських спортивних змагань! Неосяжне відчуття того, що у тебе є свій рідний дім, куди ти можеш і маєш повернутися, де б ти не був!» -  так передав свої враження від поїздки сам Арсен.

Просмотров: 511 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  March 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz