Wednesday, 24.04.2024, 14:44
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2017 » April » 12 » Учні ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського - на обласному фестивалі-конкурсі "Молодь обирає здоров'я"
12:25
Учні ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського - на обласному фестивалі-конкурсі "Молодь обирає здоров'я"

     Молодь обирає здоров'я!

     7  квітня  весь світ відзначає День Здоров’я. І тому невипадково саме в цей день учні Миргородської ЗОШ І-ІІІ ст. № 9 імені Івана Андрійовича Зубковського взяли участь в ІХ обласному фестивалі-конкурсі «Молодь обирає здоров’я», який проходив у місті Полтава. 24 команди з усієї області з’їхалися, щоб власним прикладом показати, що українські діти – за здоровий спосіб життя: вони готові своїми діями, вчинками запобігти негативним проявам у дитячому середовищі та за підтримки дорослих привернути увагу дітей до проблем сьогодення. І це у них вийшло!

         Цього року місто Миргород на фестивалі представляла команда 2-А класу «Вітаміни» (керівник Малій Л.С.). Не дивлячись на те, що наші діти були найменшими учасниками, вони зуміли привернути увагу та заслужити симпатію глядачів і членів журі.

      Вони безпосередні, талановиті, спортивні діти, з почуттям гумору – команда «Вітаміни»! Це Даценко Микита, Кольвенко Софія, Негоденко Богдан, Семенова Алевтина, Усатов Іван, Черкащенко Єлизавета, Шейкін Артур, Мурачова Альона, Шляхта Михайло, Компанієць Неля. Їх неперевершений і бездоганний виступ став родзинкою фестивалю і був справедливо відзначений членами журі. Команда «Вітаміни» нагороджена дипломом «Відкриття фестивалю».

       Ця нагорода стала визнанням роботи творчого колективу учителя Малій Людмили Степанівни, педагога-організатора Бутко Тетяни Миколаївни і батьків, адже без їх безпосередньої участі і підтримки не було б такого блискучого виступу.

      Адміністрація школи висловлює вдячність Миргородській міській раді за організацію поїздки команди на фестиваль та підтримку талановитих дітей!  

Просмотров: 504 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  April 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz