Thursday, 28.03.2024, 14:45
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2013 » May » 21 » Учнівське самоврядування у сучасному вимірі
13:46
Учнівське самоврядування у сучасному вимірі
Учнівське самоврядування у сучасному вимірі

Школа – це модель майбутнього суспільства, і саме тому потрібно звертати якомога більше уваги на формування компетентних, відповідальних, здатних неординарно мислити лідерів нової формації. Це завдання реалізується, в першу чергу, через організацію учнівського самоврядування в навчальному закладі. І, звичайно, важливою ланкою роботи шкільного активу є зустрічі лідерів шкіл міста для обміну досвідом. Це було започатковано і у Миргороді.
Так, 16 травня у затишному актовому залі загальноосвітньої школи №9 відбулася дружня зустріч представників учнівського самоврядування шкіл міста. 
Відкрила її заступник директора з виховної роботи ЗОШ №9 Галушко Оксана Михайлівна. Вона радо вітала усіх присутніх і коротко окреслила ті питання, які будуть висвітлені під час зустрічі. Потім до учнів та вчителів міста звернувся директор ЗОШ №9 Лушин Юрій Васильович. Він розповів про напрямки роботи закладу як школи здоров’я, про особливості учнівського самоврядування у ньому. А далі слово мала президент школи Микільченко Марія. Її розповідь була пронизана гордістю за свою школу, за ту роботу, яку проводить парламент разом з учнівським та учительським колективом. Гучними аплодисментами вітали гості виступ агітбригади «Крок вперед», яка представляла місто на обласному етапі VI Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». А флеш-моб від активістів школи-господарки зустрічі заставив
 усіх танцювати на місцях.
До учнівської еліти міста звернулася також начальник відділу освіти Миргородської міської ради Колибельнік Тетяна Миколаївна. Вона подякувала представників шкіл за їхню активну життєву позицію та небайдужість до своїх учбових закладів та рідного міста. А ще вона запропонувала іншим навчальним закладам продовжити започатковану дев’ятою школою традицію презентувати свої найкращі надбання у роботі учнівського самоврядування і запевнила, що двері відділу освіти завжди відкриті для дітей, які мають цікаві ідеї щодо урізноманітнення життя учнів у місті.
Наостанок усі взяли участь у танцювальному майстер-класі від активістів школи №9. Гарний настрій та бажання бути потрібними своїм закладам і рідному місту несли із собою учні. А гостинна дев’ята школа казала всім: «До побачення! До нових зустрічей!»
Шевченко І.В., 
методист методичного кабінету
відділу освіти Миргородської 
міської ради.
Просмотров: 709 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  May 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz