Tuesday, 16.04.2024, 12:52
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2021 » March » 26 » Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області
08:51
Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області

   Важливими чинниками, які впливають на якість освітніх та управлінських процесів у дитячому садку є ефективне керівництво, кваліфікований персонал та створені комфортні умови праці для працівників.

Практичним досвідом роботи щодо здійснення ефективної кадрової політики та забезпечення можливостей для професійного розвитку педагогічних працівників поділилася Оксана Ботвіновська, завідувач закладу дошкільної освіти № 11 «Теремок» (ясла – садок) Миргородської міської ради Полтавської області під час онлайн-семінару для керівників та методистів закладів дошкільної освіти територіальних громад Полтавщини 23 березня 2021 року, який організувало управління Державної служби якості освіти у Полтавській області.

«Головне, не стояти на місці, завжди розвиватись та прагнути кращого. А ще вірити та довіряти своїй команді педагогів та фахівців, бути одним цілим із ними. У кожного свій шлях до успіху, але для нашого колективу – це результат наполегливої праці, великої відповідальності та віри в свою мрію", - зазначила пані Оксана, розповідаючи про становлення педагогічного колективу, формування дружньої, комфортної атмосфери та створення оптимального соціально-психологічного мікроклімату в закладі для усіх учасників освітнього процесу.

Гармонійно поєднуючи теорію і практику, впроваджуючи сучасні, цікаві та неординарні методи для підвищення фаховості педагогічних працівників (наприклад, майстер-клас «Drums alive», інтерактивний захід «Ліга вихователів» та інші) у Миргородському дитячому садочку педагоги розвивають такі якості, як професійна мобільність, творчість, креативність, швидкість і гнучкість думки, допитливість, здатність висувати незвичайні ідеї, відхилятися від традиційних схем, знаходити оригінальні рішення і нестандартно розв’язувати проблемні ситуації.

Інтерактивний захід «Ліга вихователів»: передбачає поділ педагогічних працівників на команди шляхом жеребкування. Дайджест завдань та конкурси для команд сприяють розвитку професійної компетентності молодих педпрацівників;

«Drums alive»: здоров'язберігаюча технологія (з англійської «барабан») передбачає, що в ході занять використовують фітбол, по якому вибивають ритм паличками. Сприяє збереженню та укріпленню здоров'я дітей і дорослих.

Про критерії та індикатори для самооцінювання освітніх та управлінських процесів та формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі дошкільної освіти розповіли Любов ЄлізароваОлена Токар, фахівці Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області

. Учасниками заходу були: керівники та методисти закладів дошкільної освіти, представники місцевих органів управління освітою, центри професійного розвитку педагогічних працівників Зіньківської, Заводської, Комишнянської, Краснолуцької, Лохвицької, Миргородської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської, Сенчанської територіальних громад.

Дякуємо місцевим органам управління освітою територіальних громад за співпрацю в організації семінару.

     

Просмотров: 192 | Добавил: Nata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  March 2021  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz