Friday, 26.04.2024, 15:08
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2018 » April » 23 » «Упроваджуємо новітні технології у фізкультурно-оздоровчу роботу ДНЗ: Drums alive (Драмс елайв), Pound ( паунд)»
15:30
«Упроваджуємо новітні технології у фізкультурно-оздоровчу роботу ДНЗ: Drums alive (Драмс елайв), Pound ( паунд)»

 «Там, звідки я родом, кажуть, що ритм – це душа життя, адже весь 

Всесвіт рухається відповідно до власного ритму,

 а ми вибившись з ритму, потрапляємо у біду.

Тому барабан є найважливішим інструментом після людського голосу.

 Він – особливий».

Бабатюнде Олатюньї

(нігерійський барабанщик)

     18.04.2018 року на базі ДНЗ № 11 «Теремок» комбінованого типу (завідувач Ботвіновська О.В.) відбулося засідання Школи педагогічної майстерності інструкторів з фізичного виховання, темою якого було  «Упроваджуємо новітні технології у фізкультурно- оздоровчу роботу ДНЗ: Drums alive (Драмс елайв), Pound ( паунд)».  Здоров'язберігаючи технології у дошкільній освіті спрямовані на вирішення пріоритетного завдання сучасної дошкільної освіти - збереження, охорону та зміцнення здоров'я дітей, педагогів і батьків. Інструктор з фізичного виховання Вороніна Н.В. ознайомила  присутніх із новим видом дитячого фітнесу – драмс елайв (барабани , що оживають). Це є метод навчання, що імітує ритмічні рухи ударів барабанними паличками  по фітболу. Гра на барабанах має цілющий ефект, що доведено науковими дослідженнями. Барабанний бій здавна вважався уособленням духовної сили, здатної об’єднувати і зцілювати людей, налаштовувати на досягнення спільної мети, надихати на святкування успіху. У тренуванні з барабанними паличками фізичне навантаження йде фоном, тому що увага переключена на відтворення ритму музики. Але то одна справа чути ритм, а інша справа – спробувати його зіграти,  рухаючись. Вихованці закладу разом з Ніною Віталіївною продемонстрували свою майстерність володіння грою барабанними паличками по фітболу,одночасно здійснюючи рухи. Дітлахи повністю занурилися у процес  тренування , відчували себе тут і зараз , і на 100 %, взаємодіяли з інструктором.     

   Фітнес з барабанними паличками – багатофункціональне тренування, яке рекомендоване абсолютно всім людям без винятку.  Вихователі закладу, зацікавившись технологією Drums alive, створили свою власну  команду і продемонстрували заняття з фітнесу учасникам засідання.

     Педагоги міста під час майстер - класу, який провела інструктор з фізичного виховання Вороніна Н.В., випробували себе в ролі лідера,  усвідомивши свою функцію і відповідальність в команді, відчули свій внесок в ціле. Присутні  отримали цінний досвід зближення в спільній творчості, драйв, кураж та гарний настрій.

Гречка Л.М.,

методист відділу освіти

Миргородської міської ради

   

 

Просмотров: 643 | Добавил: shkola9 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  April 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz