Friday, 26.04.2024, 10:25
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2018 » November » 23 » Ушанування Героїв, які змінили Україну
14:59
Ушанування Героїв, які змінили Україну

     «Лиш боротись – значить жить», - стверджував  Великий Каменяр. Цей вислів був і залишається надзвичайно близьким для всіх, кому болить Україна і хто  без вагань готовий віддати за неї своє життя.

21 листопада – пам’ятна  дата  в історії нашої держави. Саме цього дня юні  патріоти Миргородської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3  долучилися до відзначення п’ятої річниці Революції  Гідності, віддаючи шану всім тим, хто стояв на сторожі Волі та Незалежності. 

      Урочистості розпочалися з покладання квітів і невеликого мітингу-реквієму біля пам’ятного знака, встановленого на честь справжнього борця, колишнього учня  Миргородської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 (випускника 2008 року) Максима Ошеки, який загинув під час виконання бойового завдання в зоні АТО у жовтні 2014 року. Учні вшанували пам’ять героя-земляка хвилиною мовчання, запалили лампадки...

«Революція, що змінила Україну» - саме під такою назвою відбулася година спілкування  в актовому залі школи, яка не залишила байдужим нікого з присутніх. Учні з великим зацікавленням ознайомилися з фактами з історії тих незабутніх подій, коли тисячі українців, жертвуючи  життям і здоров’ям, на повний голос заявили про своє прагнення до європейськості та свободи. Справжньою перлиною заходу став власний  вірш-звернення до українського народу, продекламований ученицею 11 класу Анастасією Корнієнко – президентом шкільного самоврядування.  Завершилася година спілкування символічним танком «Повертайся живим», який проникливо виконанали учні 7 та 8 класів.

      Сьогодні життя України стрімко змінюється. Ми – частинка народу. Саме нам творити нову  державу, яка, без сумніву,  незабаром стане окрасою всього європейського простору. Слава героям, які не пошкодували життя заради кращого майбуття!

                                                         

                                                          Ірина Арендаренко, учитель української мови та літератури Миргородської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3

  

  

Просмотров: 374 | Добавил: shkola9 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  November 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz