Thursday, 28.03.2024, 23:51
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2022 » May » 23 » Увага! Зміни до конкурсу на посаду директора ОЗО Миргородський ліцей №1 імені Панаса Мирного
15:51
Увага! Зміни до конкурсу на посаду директора ОЗО Миргородський ліцей №1 імені Панаса Мирного

Увага! Конкурс!

 Управління освіти, молоді та спорту Миргородської міської ради оголошує конкурс на посаду директора опорного закладу освіти «Миргородський ліцей №1 імені Панаса Мирного Миргородської міської ради Полтавської області».

Місцезнаходження закладу освіти: м. Миргород, вул. Гоголя, 173/2.

Умови оплати праці: відповідно до штатного розпису.

Посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста) та стаж педагогічної роботи та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, особисто або через уповноважену згідно з довіреністю особу подають з 27.04.2022 по 26.05.2022  включно такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію паспорта громадянина України;

- копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невідємною частиною) ступеня не нижче магістра (спеціаліста);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

- довідку про відсутність судимості (витяг з інформаційно-аналітичної системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявність судимості»);

- довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Документи приймаються за адресою: м. Миргород, вул. Сорочинська, 14-А, каб. 111, управління освіти, молоді та спорту Миргородської міської ради.

Дата, час і місце конкурсного відбору: 27 червня 2022 року, початок  о 10.00, за адресою: м. Миргород, вул. Сорочинська, 14-А, каб. 106, управління освіти, молоді та спорту Миргородської міської ради.

Конкурс складається з таких етапів:

1) прийняття рішення про проведення конкурсу та затвердження складу конкурсної комісії;

2) оприлюднення оголошення про проведення конкурсу;

3) прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі;

4) перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам;

5) допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі;

6) ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування закладу;

7) проведення конкурсного відбору;

8) визначення переможця конкурсу;

9) оприлюднення результатів конкурсу.

Відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

- перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема, Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти;

- перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;

- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Перелік питань тестів для перевірки знання законодавства у сфері загальної освіти формується із Примірного переліку питань для перевірки законодавства у сфері загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 19.05.2020 №654 (далі – Примірний перелік питань). Перевірка знань законодавства складається з 30 тестових питань та 3 варіантів відповідей, одна з яких є правильною. Форма тестування – письмова. Варіанти тестових питань формуються із Примірного переліку питань у вибірковий спосіб. Результат визначається шляхом додавання балів. Правильна відповідь на тестове питання оцінюється 0,5 бала. Максимальна сума балів з перевірки знань законодавства становить 15 балів.

Після складання тестування кандидат проходить перевірку професійних компетентностей шляхом розв’язання ситуаційного завдання, яке вирішується письмово державною мовою. Ситуаційне завдання Кандидати обирають особисто (із запропонованих конвертів). Варіанти ситуаційних завдань формуються із практики роботи у закладах освіти у вибірковий спосіб.

Зразок ситуаційного завдання. Учень 9-го класу тривалий час не відвідує заклад освіти. Класний керівник неодноразово спілкувався з батьками дитини та практичним психологом закладу, проте дієвих результатів це не принесло. Якими будуть дії керівника закладу освіти?

Тривалість складання тестування на знання законодавства та перевірки професійних компетентностей становить не більше 40 хвилин. У залежності від повноти розкриття завдання оцінюється від 1 до 3 балів.

Публічна та відкрита презентація перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти здійснюється державною мовою та може тривати до 20 хвилин. У залежності від повноти розкриття завдання оцінюється від 1 до 3 балів.

Визначення остаточних результатів конкурсного відбору здійснюється у балах. Загальний рейтинг Кандидатів визначається шляхом складання балів. Першим за рейтингом та переможцем конкурсу є Кандидат, який набрав найбільшу загальну кількість балів. У разі набрання Кандидатами однакової кількості балів визначення переможця відбувається шляхом голосування. При рівному розподілі голосів вирішальним є голос Голови конкурсної комісії.

Особа, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору та приймає документи для участі у конкурсі, – Козлова Віта Іванівна, тел. 5-22-73, електронна адреса: mk.mmr@ukr.net.

Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Миргородської міської ради

Просмотров: 335 | Добавил: kozlovga803017 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  May 2022  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz