Thursday, 28.03.2024, 15:54
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2019 » March » 25 » Весна іде, дари несе!
13:42
Весна іде, дари несе!

         2 березня 2019 року в Центрі естетичного виховання відбулося чергове родинне свято «Весна іде, дари несе!».

      За доброю традицією, що склалася за останні 3 роки, свято зібрало понад 300 родин вихованців нашого закладу. І кожен, хто завітав цього весняного дня до Центру естетичного виховання, знайшов собі розваги за смаком.

       Прямо з порогу гостей і учасників свята зачарували різнобарв’я квітів та музики. Весняний святковий настрій створювали усміхнені працівники ЦЕВ та веселі Ромашки – вихованці НАСТ «Екзотика». Вони допомагали зорієнтуватися у розмаїтті заходів свята; запрошували долучитися до імпровізованого арт-майданчика і залишити свої долоньки на «Весняному дереві дружби, добра, усмішок»; надіслати листівку з привітаннями і побажаннями через Святкову пошту; взяти участь у майстер-класах від педагогів декоративно-ужиткового відділу Дерики О.М., Явтушенко В.В., Сторожук Т.М. та майстра циркового мистецтва Літічевського В.В.. Цього разу їх учасникам було запропоновано виготовлення весняних квітів з мармеладу і паперу в різних техніках, а також жонглювання стаффами і поями.

       Центральним заходом весняного родинного свята став благодійний ярмарок-продаж «Прийди, прийди, Масляна!». Спортивну залу ЦЕВа вщент заповнили його учасники – усі гуртки, творчі об’єднання та художні колективи закладу, включаючи дітей, педагогів, батьків; заполонили веселий гамір і сміх, яскраві фарби святкового вбрання та прикрашених ярмаркових столів, неймовірно звабливі пахощі смаколиків, виготовлених з любов’ю та теплотою сердець. Темою ярмарку стала зустріч Весни – пори оновлення і розквіту та початок Масниці. Юні артисти із гуртків «Калинове намисто» (керівник Ю.В. Манофа) і «Живе слово» (керівник В.Г. Чемара) розважали ярмаркуючих театралізованим дійством, жартами та піснями, а юні аніматори із гуртка «Made with love» (керівник Л.В. Пшенична) запропонували усім бажаючим цікаві руханки, ігри та розваги.

        Під час свята у закладі «працювала» арт-майстерня краси. Майстри з аква-гриму Ксенія Ващенко та Аліна Ніколаєнко створювали усім бажаючим яскраві весняні та казкові образи, а студенти випускної групи перукарів ПТУ-44 Антоніна Дудкіна, Юлія Тєрєхова, Аліна Борисенко на чолі з їх майстром Христиною Галай довершували образи наших маленьких красунь неперевершеними зачісками. Фото-художник Олександр Дєдов запрошував на весняну фотосесію до спеціально влаштованої фото-зони, а театр «Перлинка» на чолі з Людмилою Заливчою підготували ліричне привітання для учасників свята і запрошували усіх бажаючих до «живого мікрофона».

      Родзинкою родинного дозвілля цього разу стала міні-вистава з майстер-класом від цирку «Мрія» «Весняний екскурс у світ ілюзії», який провів уже всім добре знайомий Дідусь ВО! – Літічевський В.В. разом зі своїми вихованцями та клоунесою-дебютанткою Ларисою Пшеничною. В залі лунали щирий веселий сміх, схвильовані зойки та вигуки здивування від неочікуваних сюрпризів, шалені оплески.

      А на завершення родинного свята організатори запропонували «Весняний драйв» - дискотеку з танцювальним флеш-мобом для дітей і батьків за участю ансамблю спортивного танцю «Престиж» і гуртка юних аніматорів «Made with love». Та це був не кінець, а лише три крапки. Адже усі вже чекають наступного родинного свята у Центрі естетичного виховання.

      «Такі родинні свята конче необхідні сьогодні усім нам, - говорить директор Центру естетичного виховання. - Адже вони дають можливість кожному учаснику проявити усі свої здібності, задовольняють потреби кожного за його смаком, відволікають від буденності, дають можливість відпочити і водночас навчитися чогось нового, спробувати себе у незвичній ролі або випробувати власні можливості у незвичній ситуації чи справі. А головне, провести вихідний день у РОДИННОМУ КОЛІ, РАЗОМ, граючись і розважаючись приділити багато уваги матусі і татові, дитині і онукові, бабусі і дідусеві, спілкуючись, проявляючи любов один до одного. А ще віднайти нових і старих друзів, однодумців зі спільними інтересами і поглядами!

       Підсумовуючи цьогорічне весняне родинне свято «Весна іде, дари несе!», дякую від усього серця усім, хто взяв участь у благодійному ярмарку-продажу! Ми зібрали у «Скрині добра» 4141 грн., які було перераховано на лікування онко-хворого маленького Артемчика Махна з побажаннями швидшого одужання! Дякую усім працівникам ЦЕВ! Нам вдалося створити справжнє родинне свято: веселе і затишне, феєричне і ліричне, гамірне і спокійне водночас! Дякую директорові ПТУ 44 Мокрій Раїсі Михайлівні та Олександру Дєдову за надану допомогу організації свята і співпрацю! Дякую всім, хто долучився до створення атмосфери свята та його дійства!»

Запрошуємо до нашого ЦЕНТРУ ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ!

  

Просмотров: 337 | Добавил: shkola9 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  March 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz