Friday, 19.04.2024, 07:09
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2018 » February » 13 » Відкрита першість станції юних туристів ім. Давида Гурамішвілі з пішохідного туризму «Миргородська зима-2018»
11:11
Відкрита першість станції юних туристів ім. Давида Гурамішвілі з пішохідного туризму «Миргородська зима-2018»

    У період з 9 по 11 лютого 2018 року у місті Миргороді відбулася відкрита першість Станції юних туристів ім. Давида Гурамішвілі з пішохідного туризму «Миргородська зима - 2018» в залік 22-ї обласної туристської Спартакіади учнівської та студентської молоді Полтавщини. Змагання обласного рівня проходили на базі щойно реконструйованої спортивної зали Станції юних туристів, на ремонт якої місцевою владою було виділено близько мільйона бюджетних коштів, а також отримано фінансування від Миргородської міської ради в рамках Програми "Місто активних громадян". Саме цей виграний грант дав можливість обладнати спортивну залу спеціальним туристським обладнанням для проведення змагань найвищого рівня. До Миргорода завітали туристи із семи регіонів Полтавської області.

    Обласний центр представляли команди Полтавського міського центру позашкільної освіти (ПМЦПО) та Полтавського обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді (ПОЦТКум), а також взяли участь туристи з м. Горішні Плавні,  Лубенського районного центру дитячої та юнацької творчості (РЦДЮТ), Засульської об’єднаної територіальної громади (ОТГ), Пирятинського, Машівського та Миргородського районів. Честь міста Миргорода захищали вихованці СЮТур ім. Давида Гурамішвілі. Всього у змаганнях взяли участь 13 команд (середні та старші вікові групи), а це 82 учасники.

     Начальник відділу освіти Миргородської міської ради Тетяна Миколаївна Колибельнік привітала учасників змагань з початком туристського сезону в цьому році, адже саме змагання у Миргороді давали старт 22-й обласній туристській Спартакіаді, та побажала всім учасникам показати найкращі результати.

       У перший день змагання проходили на дистанції «Зв’язки».

      У старшій віковій групі перемогли вихованці СЮТур ім. Давида Гурамішвілі, другими були туристи з Полтавського обласного  центру туризму та краєзнавства учнівської молоді, третє місце зайняли представники Засульської ОТГ.   

    У середній віковій групі у перший день перемогу святкували представники Машівського району, другими були вихованці  СЮТур ім. Давида Гурамішвілі, третє місце зайняли представники Миргородського району.

      У другий день проходили командні змагання на дистанції «Смуга перешкод», де учасникам необхідно було подолати умовне болото за допомогою жердин, правильно зав’язати туристські вузли, переправитися на протилежний берег за допомогою підвішеної мотузки (маятника), подолати етап "Паралельні перила", піднятися складною скельною ділянкою, переправитися по навісній переправі та організувати вертикальний спуск, а також транспортувати потерпілого на інший берег річки.  

     За результатами другого дня змагань у старшій віковій групі перше місце здобули вихованці СЮТур ім. Давида Гурамішвілі, другими виявилися представники Засульської ОТГ, третє місце посіли вихованці Лубенського РЦДЮТ.

     У середній  віковій групі перше місце - СЮТур ім. Давида Гурамішвілі, друге місце – Машівський район, третє місце – Миргородський район.

       Приємно відзначити, що за результатами першості вихованці Станції юних туристів ім. Давида Гурамішвілі під керівництвом Ошеки Олени Володимирівни та Качур Олександри Вікторівни стали переможцями як у середній, так і у старшій віковій групі. Друге місце у середній віковій групі зайняла команда Машівського району, третє місце – команда Миргородського району. Другими у старшій віковій групі були представники Засульської ОТГ, третіми – команда Пирятинського району.

Станція юних туристів

Учасники змагань

Миргородська команда середньої вікової групи зайняла І місце у змаганнях

Команда старшої вікової групи м. Миргорода також здобула І місце у змаганнях

Просмотров: 685 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  February 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz