Friday, 26.04.2024, 21:07
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2014 » July » 25 » VIII Всеукраїнський експедиційно-польовий збір команд юних екологів
12:37
VIII Всеукраїнський експедиційно-польовий збір команд юних екологів

     Нещодавно в Полтавській області проводився VIII Всеукраїнський  експедиційно-польовий збір команд юних екологів, організаторами якого стали: Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, Департамент освіти і науки облдержадміністрації та Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.

         Урочисте відкриття збору відбулося на території Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. У зборі взяли участь 20 команд з 16 областей України. Честь представити місто Миргород на цьому поважному заході виборола команда юних екологів під керівництвом Марченко Світлани Володимирівни, вчителя біології ЗОСШ №3.

       Протягом кількох днів команди-учасниці разом з науковцями природничого факультету Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка провели дослідження біорізноманіття на територіях регіональних ландшафтних парків «Нижньоворсклянський» (Кобеляцький район) та «Диканський» (Диканський район), виконали ряд практичних завдань з ботаніки, зоології, ентомології, гідробіології, орнітології, мікології та визначили чинники антропогенного впливу на навколишнє середовище, представили свою науково-дослідницьку роботу під час мультимедійних презентацій та фотовиставки.

       Компетентне журі відмітило якісну підготовку та гарні результати виступів команд юних екологів,що порушили актуальні нині екологічні проблеми, їх соціальне значення та шляхи щодо їх покращення та розв’язання.

      За результатами VIII Всеукраїнського експедиційно-польового збору команд юних екологів команда Миргородських екологів виборола перемогу в номінації «Краща науково-дослідницька робота з гідробіології» та отримала путівки для оздоровлення та відпочинку на базі обласного оздоровчого центру «Еколог».

       Програмою заходу також були передбачені екскурсії по Полтавському обласному еколого-натуралістичному центру учнівської молоді, визначними місцями Полтави, екологічною стежкою «Юннатівська» на території проектованого ландшафтного заказника «Міські Млини» у Зіньківському районі, до Національного «Музею-заповідника українського гончарства у Опішному».

       Своїми науково-дослідницькими роботами юні екологи довели, що вони не тільки свідомі та небайдужі громадяни своєї держави, які люблять природу, а й сумлінно діляться своїми здобутками із громадськістю.

                                                                                                                                                      Директор Миргородського центру

еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді  Кір’ян В.В.

 

 

 

 

Просмотров: 614 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  July 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz