Thursday, 25.04.2024, 16:20
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2018 » March » 29 » ВІТАЄМО
15:21
ВІТАЄМО

Блискуча перемога

Холодний березень приніс у Миргород радісну звістку: учениця 9Б класу Миргородської спеціалізованої школи  I-III ступенів №5 Вербицька Марія здобула блискучу перемогу на IV етапі  Всеукраїнської олімпіади з української мови  та літератури , яка проходила 26-30 березня  у м. Вінниці , виборовши II призове місце.

Наша сумлінна і працьовита Марієчка захищала честь не тільки рідного міста, а й області, довівши  всім, що Полтавщина завжди мала і матиме яскраві таланти. Про це переконливо свідчить її перемога.

Серед 40 найкращих знавців рідної мови та літератури України Маша є однією з найобдарованіших.

Вона – гордість школи і міста. Учительський , учнівський та батьківський колективи пишаються нею . Вона – наше сонечко. Безперечно, усі розуміють , що такі здобутки не випадкові. Тільки сумлінна праця винагороджується успіхом. Коло інтересів Маші надзвичайно широке, вона вміє правильно розподіляти час і визначати орієнтири .

Привітна і весела, серйозна і зосереджена, вона скрізь: і на засіданнях шкільного парламенту, і ведуча на вечорах, учасниця різноманітних конкурсів, дебатів, міжнародних відеоконференцій з англійської мови та інших заходів, ще й час знаходить, щоб допомогти друзям у навчанні. Крім того, здобуває ґрунтовні знання з різних предметів . Тому цього року виборола 4 призові місця на III (обласному) етапі Всеукраїнських олімпіад з української мови та літератури, англійської мови , російської мови , економіки .

А ще Маша – визнаний лідер у школі , бо бездоганно виконує обов’язки Президента шкільного учнівського парламенту . Тож щиро бажаємо: хай квітне її праця новими здобутками та перемогами . А ще низький уклін і шана батькам Маші за виховання такої яскравої і талановитої дитини. Машо ! Ми любимо тебе і пишаємося !

Оробець С.Ю., учитель зарубіжної літератури СШ І-ІІІ ст. №5

Просмотров: 463 | Добавил: shkola9 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  March 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz