Friday, 19.04.2024, 11:05
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2018 » January » 23 » Віват, «Мрія»!!!
13:48
Віват, «Мрія»!!!

21 лютого о 12-ій годині в спортивній залі ЗОШ №1 імені Панаса Мирного відбулося відкрите залікове заняття циркового гуртка Центру естетичного виховання «Мрія».

Керівник колективу, педагог з величезним стажем та досвідом роботи, Валерій Вікторович Літічевський підготував цілу циркову програму на два відділення. У залі не було де яблуку впасти: діти, батьки, гості з цікавістю спостерігали за дійством. А дивитися було на що!

Розпочали свято-залік вихованці початкового рівня 1-2 року навчання. Вони бігали, присідали на одній нозі, виконували акробатичні вправи: кульбіти, стійки. А потім кожен із 13 вихованців виконував жанрову роботу: працював зі своїм реквізитом.

Яскравим танцювальним номером розпочали свій виступ вихованці основного рівня навчання. Діти у костюмах клоунів виконували гімнастичні трюки, силові вправи, перекрути, шпагати, фокуси. Майже кожен працював із реквізитом і майстерно виконував власний етюд.

Родзинками дійства стали виступи сестер Саші і Даші Власенків та їх тата Олександра (повітряні гімнасти), педагога ЗОШ №1 імені Панаса Мирного М.А. Шевченко та її доньки Софійки (вправи на розвиток пам’яті), еквілібриста Влада Головні та талановитих хлопчиків і дівчаток, які відвідують гурток «Мрію».

У другому відділенні веселі чортенята показали акробатичні трюки, силові вправи. Етюд із фаєр-шоу (вуличного мистецтва), гімнастичні трюки на полотнах; вправи з кубами, палицями; виступи силового жонглера, ілюзіоністів викликали шквал оплесків вдячних глядачів.

Хочеться подякувати батькам вихованців циркового гуртка, які небайдужі до виховання своїх дітей і є надійними помічниками керівника гуртка.

Особливі слова подяки й захвату – керівнику гуртка «Мрія», талановитому педагогу, справжньому майстру своєї справи Валерію Вікторовичу Літічевському, який є фанатом циркового мистецтва. Циркове дійство показало високий рівень підготовленості юних миргородчан до занять циркового гуртка, до фізичного та морального самовдосконалення.

Віват, «Мрія», віват, маестро!

Заступник директора з навчально-виховної роботи

Центру естетичного виховання Валентина Чемара

 

 

 

Просмотров: 491 | Добавил: shkola9 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  January 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz