Wednesday, 24.04.2024, 17:24
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2019 » September » 11 » Всеукраїнська програма розвитку шкільних медіа «Youth MediaLab»
13:06
Всеукраїнська програма розвитку шкільних медіа «Youth MediaLab»

         Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 04.09.2019 № 1/9-550 «Щодо Всеукраїнської програми розвитку шкільних медіа «Youth MediaLab» інформуємо, що Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством інформаційної політики України за підтримки Агентства з міжнародного розвитку США (USAID) та ГО «Change Communication» започаткували Всеукраїнську програму розвитку шкільних медіа «Youth MediaLab».

        Проєкт передбачає встановлення 20 медіа класів у закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіта і створення Всеукраїнської веб-платформи шкільних медіа. Програма, розвитку шкільних медіа в Україні має дати поштовх розвитку цифрових медіа та шкільних редакцій і підвищити рівень цифрової та медійної грамотності серед школярів та молоді, навчити створювати сучасний, цікавий та якісний контент, об'єднати спільноту активних шкільних редакцій та розвивати молодіжну творчість,

       Аби отримати комплект сучасного цифрового обладнання для розвитку шкільного медіа, що включає монтажний комп'ютер, цифровий фотоапарат з об'єктивом, веб-камеру для трансляцій, набір постійного студійного світла, цифровий диктофон, штатив, студію тканинного фону, Wi-Fi роутер та відповідне програмне забезпечення, заклади загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти мають взяти участь в конкурсі, який триватиме з 5 вересня по 11 жовтня 2019 року.

     Для участі в конкурсі необхідно зареєструватися на сайті проєкту: https://sites.google.com/view/youth-media-lab, заповнити реєстраційну форму, виконати конкурсну відеороботу та надати два приклади попередніх учнівських робіт на будь-яку тему, а також коротко описати свою шкільну редакцію у формі мотиваційного резюме.

        За результатами конкурсу, які будуть оголошені 31 жовтня 2019 року, 20 закладів освіти безкоштовно отримають сучасні медіа студії, де учні зможуть створювати сучасний та якісний відео та фотоконтент.

      Також протягом навчального року вчителі і шкільні редакції відібраних закладів освіти протягом 2019-2020 років пройдуть інтенсивне навчання з розробки якісного відео- та фотоконтенту, основ цифрової медіаграмотності, стандартів медіа та отримають консультаційну підтримку у процесі створення шкільних медіа.

       Просимо Вас проінформувати керівників закладів загальної середньої освіти, закладів професійної (професійно-технічної) освіти та закладів позашкільної освіти, учнів та педагогічних працівників щодо Всеукраїнської програми розвитку шкільних медіа «Youth MediaLab» та можливість долучитися до неї.

       З умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://sites.google.com/view/youth-media-lab, а також, звернувшись до організаторів на електронну пошту: youthmedialab2019@gmail.com.

Просмотров: 353 | Добавил: shkola9 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  September 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz