Thursday, 25.04.2024, 14:05
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2019 » September » 27 » ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ - 2019
14:07
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ - 2019

О вихователь! Ти даруєш світло,

Ти вчиш любові, мудрості і доброти,

Щоб у малих серденьках було завжди літо

Без смутку, прикрості і самоти.

 

       Наприкінці вересня  працівники закладів дошкільної освіти міста відзначили Всеукраїнський день дошкілля. Ідея цього свята – допомогти суспільству звернути більше уваги на дитячий садок і на дошкільне дитинство в цілому.

Професія вихователя  вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи. Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, коли формується особистість і закладаються основи здоров’я. Різнобарвне, насичене цікавим змістом дитинство залежить від мудрості вихователя, уваги до внутрішнього світу малюка. Завдяки  педагогам,  дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

           Дошкільний заклад – це Країна Дитинства, в якій господарюють найменші мешканці – дітки віком від 2 років. І допомагають їм добрі, щирі, люблячі дорослі: вихователі, помічники вихователів, музичні керівники, інструктори з фізичної культури, медсестри, психологи, вчителі-логопеди, вчителі - дефектологи. Вони проводять цікаві заняття, прогулянки, екскурсії, свята, відповідають за збереження  життя та здоров’я  вихованців.

        26 вересня у ДНЗ №2 «Оленка» комбінованого типу (завідувач  Горбенко Т.Ф.) відбулися урочисті з нагоди свята. Із Днем дошкілля працівників «наймолодшої» освітянської ланки привітали начальник відділу освіти Колибельнік Т. М., методист відділу освіти Гречка Л.М., завідувач ДНЗ Горбенко Т.Ф. Вони зазначили, що бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від майстерності та професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника дошкільного закладу, уваги до унікального і своєрідного  внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - маленьке життя і наша надія.

      За ініціативну творчу працю, виховання і розвиток творчого потенціалу дітей дошкільного віку та з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля працівники закладів освіти міста були нагороджені грамотами відділу освіти. Від міської організації профспілки працівників освіти і науки їм було подаровано квіти.

      Колектив закладу разом із маленькими артистами подарував хвилини радості всім присутнім, виконуючи запальні танці, пісні та декламуючи проникливі вірші.

 

Горєлова В.Ю.,

вихователь – методист ДНЗ № 2 «Оленка»

ФОТО

Просмотров: 281 | Добавил: shkola9 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  September 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz