Thursday, 25.04.2024, 14:42
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2015 » December » 18 » Захист робіт МАН
08:31
Захист робіт МАН

 

Юні науковці Миргорода крокують до нових перемог.

 

       Освіта XXI століття – це освіта для людини. Її стрижень – становлення і розвиток самодостатньої конкурентноспроможної особистості, готової до самореалізації виявлених обдарувань у сучасному соціумі, яка компетентна в різних видах діяльності.  Отож, з метою виявлення та підтримки обдарованих дітей і учнівської молоді, підготовки майбутньої наукової зміни у нашому місті, 11 та 16 грудня 2015 року відбувся І етап   конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт  учнів-членів  МАН України. У ньому  взяли участь 15 учнів із  навчальних закладів м. Миргорода.  Перші місця посіли  4 учасника. Це: Губенко Анна, учениця  10 класу СШ І-ІІІ ст. №5, з  темою  роботи: «Дослідження шляхів інтеграції та способів адаптації запозичених лексичних одиниць з іспанської мови в американський варіант англійської мови»  у відділенні «Мовознавство», секція: «Англійська мова»; Ващенко Крістіна, вихованка  ЦЕНТУМу, з  темою  роботи: «Флористичні особливості ландшафтного заказника місцевого значення «Ярмаківський»» у відділенні «Хімія та біологія», секція : «Зоологія та ботаніка»;  Яцишин Денис учень  10 класу ЗОШ І-ІІІ ст. №9 імені Івана Андрійовича Зубковського, з темою роботи: «Дослідження кислотності розчинів деяких напоїв» у відділенні «Хімія та біологія», секція: «Хімія»; Селюк Ірина, учениця 11 класу СШ І-ІІІ ст. №5 з темою роботи: «Психологічні особливості прояву страху у дітей молодшого шкільного віку» у відділенні «Хімія та біологія», секція «Психологія». Цікавою дослідницькою роботою поділився на конкурсі переможець обласного етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт  учнів-членів  МАН України у 2014-2015 навчальному році Клепач Олексій, вихованець ЦЕНТУМу. Сподіваємось, що наші юні науковці гідно захищатимуть м. Миргород на обласному етапі.

          Також хочеться відзначити  учнів – членів  МАН з  цікавими науковими роботами, які отримали другі та треті місця у міському етапі: Юхименко Дар’я  (11 клас, гімназія ім. Т.Г. Шевченка ),   Дородна Анастасія  (11 клас, гімназія ім. Т.Г. Шевченка ), Гречаний  Петро  (9 клас, гімназія ім. Т.Г. Шевченка), Дадачко Валерія  (9 клас, ЗОШ І-ІІІ ст. №9 імені Івана Андрійовича Зубковського), Ляшенко Володимир ( 10 клас, гімназія ім. Т.Г. Шевченка ).

         Методичний кабінет відділу освіти щиро вітає всіх переможців і бажає незламної сили волі, терпіння, наснаги, доброти і міцного здоров’я.

                                                                            Нехай кожна мить буде повна надії

           І нехай пощастить здійснити усі свої мрії!

 Удачі, натхнення й духовного росту,

   Хай буде в житті усе легко та просто!

Усатенко О.О.,

методист ММК

відділу освіти Миргородської міської ради.

        Фото можна переглянути за посиланням:

https://drive.google.com/folderview?id=0B2UMsbA6w8nNbnJTaWlwZURGVGc&usp=sharing

Просмотров: 566 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 moreda7885  
0 Spam
«Равлик» - видання для розвитку та розваг. Ми пропонуємо сучасний підхід для розвитку дитини через розваги.   
    Разом з Равликом малеча навчиться: читати, фантазувати, розвивати пам'ять, моторику рук, логіку та мислення.  Яскраві сторінки наповнені завданнями, іграми, конкурсами, розмальовками та саморобками. Наліпками. 
    Дітям буде весело в компанії з героями журналу. Хто дружитиме з Равликом - отримає приз. Адже чудес на світі так багато! 

 Увага батькам! З кожного передплаченого вами видання 1 гривня піде на передплату "Равлика" для дітей сирітських закладів України. http://www.ravlyk.net.ua/pro-zurnal

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  December 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz