Friday, 19.04.2024, 23:31
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2020 » May » 27 » Запрошуємо на Онлайн-толоку EdCamp Ukraine про підсумки навчального року і завдання на літо – реєстрація відкрита лише три дні!
08:30
Запрошуємо на Онлайн-толоку EdCamp Ukraine про підсумки навчального року і завдання на літо – реєстрація відкрита лише три дні!

   До 12:00 години 30 травня (субота) запрошуємо Вас зареєструватися на участь на подію, яку ми створили, щоб оперативно підтримувати учительство, учнівство і батьків, – Онлайн-толоку EdCamp Ukraine: для розуму і серця.

Що буде на Онлайн-толоці EdCamp Ukraine?

    Щотритижні для висвітлення й обговорення на Онлайн-толоці EdCamp Ukraine пропонуватиметься тема, що хвилює освітян. І саме ви, шановна спільното відповідального вчительства, впливатимете на те, які теми «толочитимуться», кого будемо запрошувати, які питання ставитимемо.

Програма кожної толоки міститиме компоненти і «для розуму», і «для серця»:

    1. М’які навички на щодень: короткі та помічні своєрідні «практики швидкої допомоги», які можна застосовувати одразу, без додаткової підготовки і які ширше познайомлять вас із програмою соціально-емоційного й етичного навчання вже зараз (30 хв).

    2. Інструментальні поради від практиків і практикинь: тут ми запрошуватимемо відомих людей з органів управління освітою, педагогів, українських і зарубіжних експертів/-ок, які просто й чесно говоритимуть про складне у змісті та організації системи освіти та ділитимуться дієвими практичними порадами й інструментами (60 – 90 хв).

    3. Відверті бесіди з відомими людьми: усе, що ви захочете запитати гостей про будь-що з їхнього професійного й особистого життя, це будуть щирі, десь веселі, десь і трагічні історії, які надихатимуть та допомагатимуть у непрості часи (60 – 90 хв).

    ОНЛАЙН-ТОЛОКА #1 присвячена темі «Підсумки навчального року і завдання на літо» та відбудеться символічно – до Міжнародного дня захисту дітей, 01 червня 2020 року, з 13:00 до 19:00.

     У програмі:

     - ПІДСУМКИ непростого навчального РОКУ з т.в.о. міністра освіти і науки України Любомирою Мандзій,

    - презентація та обговорення нового ПРОФЕСІЙНОГО СТАНДАРТУ ВЧИТЕЛЯ з Лілією Гриневич, проректоркою з міжнародної і науково-педагогічної діяльності Київського університету ім. Б.Грінченка, Наталією Софій, першою заступницею директора Українського інституту розвитку освіти, Оленою Лінник, державною експерткою експертної групи з питань освітнього процесу директорату шкільної освіти Міністерства освіти і науки України,

    - стратегії швидкої допомоги програми СЕЕН з Олександром Елькіним, натхненником руху EdCamp в Україні і Центром розвитку навичок усвідомленості і емоційного інтелекту "Mindspot",

    - відверта розмова з зірковим гостем чи зірковою гостею.

     КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ НА ВХІД НЕ БУДЕ, за бажанням можна буде отримати сертифікат про підвищення кваліфікації, але за новими правилами, які набувають чинності в EdCamp Ukraine – про них ми також уперше розповімо на цій першій Онлайн-толоці.

     Щиро дякуємо Посольству США в Україні, що вже вдруге повірили у трохи божевільну EdCamp-ідею на самому її старті та знову стали першим партнером нового проєкту!

     Як і завжди, ми відкриті до партнерства та пропозицій – адже в тому й сутність толоки – гуртом братися за велике!

     Надалі ми плануємо торкатися багатьох важливих і непростих тем, як, скажімо, попередження і протидія корупції в освіті, тож будь ласка – пропонуйте, що вам іще цікаво.

     ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА ПОДІЮ можна за посиланням до 30 травня, 12:00:

bit.ly/applyonlinetoloka1edcamp

    Тримайте наше п’ять!

З радістю, нетерпінням та любов’ю,

натхненник EdCamp в Україні, радник т.в.о. міністерки освіти і науки України

Олександр Елькін і команда EdCamp Ukraine

 

Просмотров: 373 | Добавил: Nata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  May 2020  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz