Friday, 29.03.2024, 12:03
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2018 » April » 2 » Засідання методичного об'єднання практичних психологів та педагогів соціальних
09:23
Засідання методичного об'єднання практичних психологів та педагогів соціальних

      27.03.2018 року в приміщенні відділу освіти Миргородської міської ради відбулося засідання методичного об`єднання практичних психологів та педагогів соціальних, в ході якого працівники психологічної служби міста підвищували фаховий рівень шляхом активного обміну досвідом.

     З особливостями роботи з агресивними дітьми познайомила присутніх Яковенко С.І., педагог соціальний гімназії імені Т.Г.Шевченка. Вона зазначила, що підвищена агресивність дітей є однією з найбільш гострих проблем не лише для лікарів, педагогів і психологів, а й для суспільства в цілому. Актуальність теми незаперечна, оскільки число дітей із такою поведінкою стрімко зростає. Світлана Іванівна звернула увагу на особливу роль педагогів соціальних в організації профілактичної роботи з попередження агресивності у  школярів.

    Практичний психолог ДНЗ №2,,Оленка” комбінованого типу Кунєва Л.О. запропонувала для перегляду презентацію розвивального заходу з вихователями на тему ,,Рефлексія в своїх очах і очах інших”. Під час тренінгових занять було розглянуто поняття рефлексії як одного з механізмів саморегуляції педагога. Важливим аспектом цього процесу є усвідомлення себе самого як суб’єкта діяльності: своїх особливостей, здібностей, того, як його сприймають діти, батьки, колеги, адміністрація.

     Практичний психолог ЗОШ  I-III ступенів №9 ім. І.А.Зубковського Коробка О.В. висвітлила питання щодо методів саморегуляції як життєвої перспективи людини. Оксана Володимирівна зазначила,що існує безліч способів саморегуляції: самоаналіз, самоконтроль,самонавіювання, користуючись якими  людина здатна виробити вміння бути стриманою, терплячою, мудрішою.

     Під час зустрічі присутні обговорили проблеми,які виникають у роботі з дітьми,педагогами,батьками, та визначили шляхи подальшої роботи.

Кириленко Я.В., методист ММК.

Просмотров: 532 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  April 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz