Thursday, 25.04.2024, 02:03
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2018 » April » 27 » Життя, здоров’я – це найбільше диво…
07:43
Життя, здоров’я – це найбільше диво…

         Кожній людині життя дарує здоров’я, бажання творити, реалізовувати себе як особистість, робити вибір. Але не кожний з нас вміє розпорядитися безцінним даром. Ми по-різному йдемо життєвими стежками – хтось прямо і впевнено, хтось – спотикаючись і падаючи. Останнім часом стрімко зросли такі негативні явища, особливо серед дітей і молоді, як алкоголізм, куріння, наркоманія, депресія, суїциди. Як допомогти нашим дітям, як показати їм, що життя – це великий Божий дар, який потрібно берегти? Так і виникла ідея відродити діяльність агітбригади «Вогник» (на базі гуртка «Живе слово») по пропаганді здорового способу життя.

         І ось  18 квітня школярів міста зібрав Центр естетичного виховання на виступ агітбригади за темою: «Ми – за здоровий спосіб життя!». Присутні познайомилися із шкідливим впливом на людський організм куріння, наркотиків, шкідливої їжі, із цікавістю переглянули вдало підібрані відеоролики «Ти куриш?», «Про реальне життя наркоманів», «Їжа корисна та шкідлива». Бурхливих аплодисментів глядачів заслужили виступи команди черлідингу «Грація»  гімназії ім.. Т.Г.Шевченка (керівник Тетяна Хоменко) та учасників бійцівського клубу «Миргород» (керівники Віктор та Анатолій Бужини).

Тематичні пісні, інсценівки, ігри теж сприяли глибокому осмисленню сучасною молоддю тих небезпек і ризиків, які несуть шкідливі звички. Маємо надію, що зерна, посіяні вихованцями «Вогника», щедро проростуть й додадуть нашим дітям здоров’я, оптимізму, бажання вести здоровий спосіб життя.

Хочеться висловити слова щирої вдячності вихованцям гуртків «Живе слово» (керівник Валентина Чемара) та «Калинове намисто» (керівник Юлія Манофа), звукорежисеру Родіону Дерію, нашим гостям Тетяні Хоменко, Віктору та Анатолію Бужину за цікавий захід та плідну співпрацю.

Заступник директора

з навчально-виховної роботи

Центру естетичного виховання

Валентина Чемара

  

 

Просмотров: 393 | Добавил: shkola9 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  April 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz