Thursday, 25.04.2024, 21:48
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2022 » November » 18 » Змагання для учнівської молоді «РІА — Physics in Advent»
14:56
Змагання для учнівської молоді «РІА — Physics in Advent»

Доброго дня! На офіційному сайті змагань за покликанням https://www.physik-im-advent.de/register розпочалась реєстрація на STEAM-змагання для учнівської молоді «РІА  Physics in Advent». Для учнівства це можливість позмагатися з ровесниками зі всієї Європи, гарно провести час з друзями та отримати призи до нового року. Це можливість розвивати свої навички і здібності дослідника, знайти нових друзів за кордоном і дізнатися чим вони цікавиться.

Змагання не зобов’язують учасників виконувати все, але цікаво виконати всі завдання цього новорічного марафону. І легше це зробити командою. Змагання будуть сприяти розвитку інтересу до природничих дисциплін.

Наша місія як організаторів - дати можливість отримати українським дітям досвід участі в події, що організована іншою державою щоб вони надалі могли самостійно брати участь в інших закордонних конкурсах і змаганнях. Місія вчителя – поінформувати, підтримати бажання та допомогти дітям з організаційних питань.

Умови змагання «РІА – Physicsin Advent» представлені у листі ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти" https://drive.google.com/file/d/1PodskwbcheiuLzL3kRKqX0ckD02P_a9o/view Участь безкоштовна. Для підтримки учнівства з України буде організовано методичний супровід учасників (доступний переклад матеріалів українською мовою).

Змагання організовано за сприяння ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» (Україна, м. Київ) у рамках меморандуму про співпрацю з Громадською організацією «Освітній центр розвитку обдарованості юнацтва» (Україна, м. Харків,) за підтримки Ґеттінґенського університету імені Георга Августа (Німеччина, м. Ґеттінґен).

Змагання були презентовані на STEM-майстерні «Від STEM-освіти до міжнародного визнання». Запис можна подивиться за покликанням: https://vseosvita.ua/seminar/14/cabinet

 
Просмотров: 321 | Добавил: Nata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  November 2022  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz