Thursday, 28.03.2024, 14:05
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2012 » December » 6 » Звіт про роботу станції юних техніків
14:08
Звіт про роботу станції юних техніків

      Станція юних техніків у м. Миргороді була заснована 11 вересня 1970 року, як окремий навчальний заклад із позашкільної освіти,  як окремий профільний позашкільний заклад функціонує з 1 вересня 2000 року. Збережений склад педагогічного колективу, прийняті нові педагогічні працівники. З 1 вересня 2000 року по 1 липня 2004 року заклад працював в пристосованому приміщенні колишнього інкубатора за адресою м. Миргород вул. Сорочинська, 55.

З метою покращення умов навчання   заклад було переведено в приміщення ліквідованої неповної середньої школи №2   за адресою м. Миргород вул. Сорочинська 88/205.

            Силами педагогів, обслуговуючого персоналу та з допомогою батьків було здійснено перевезення та розміщення меблів, станків та іншого устаткування. За короткий термін класи були переобладнані під кабінети для роботи гуртків, підключені станки, відремонтовано освітлення та вентиляцію.

Протягом 2006 року було проведено капітальний ремонт коридорів, кабінетів, системи водопостачання, котельні, збудовано новий паркан.

            Загальна площа СЮТ – 600  м. кв.

           Приміщення СЮТ відповідає завданням реалізації позашкільної освіти в сфері науково-технічної творчості.

     Навчальний заклад має  7 лабораторій (радіоелектронного конструювання, дизайну, судномоделювання та авіа моделювання, картингу, механічного обробку деревини, крою та шиття, гончарства), виставкову залу.

      Всі приміщення закладу  обладнані необхідним інвентарем, меблями, інструментами та відповідають сучасним вимогам для здійснення навчально-виховного процесу.

         Навчальні кабінети відремонтовані, естетично оформлені, використовуються за призначенням. Всі інженерно-технічні комунікації ( опалювальна, вентиляційна, каналізаційна, водопостачання, газопостачання та інші) знаходяться в задовільному стані, про що свідчать акти здачі закладу в експлуатацію та акти   готовності закладу до нового навчального року.

         Велику увагу адміністрація приділяє матеріально-технічному забезпеченню закладу.

         Навчальні лабораторії повністю забезпечені меблями, необхідним устаткуванням, інструментами та матеріалами і поповнюються як керівниками гуртків так і за рахунок батьків гуртківців.

        Після закриття школи №2  СЮТ  в повному обсязі було передано обладнання та верстати шкільної майстерні. Також додатково був переданий токарний станок по дереву після закриття школи №4.

         В 2006 році силами педагогів та обслуговуючого персоналу було створено виставковий зал, в якому представлені кращі роботи гуртківців та керівників гуртків. Створено методичний кабінет, підібрано відповідну літературу для методичної роботи керівників гуртків.

         У закладі проводиться робота з доцільної економії енергоносіїв.

         Навчально-виховний процес в Станції юних техніків здійснюється диференційовано, відповідно до індивідуальних можливостей дітей з урахуванням їх вікових особливостей.

  У СЮТ   працюють  гуртки, які орієнтують і готують дітей до вибору майбутньої професії(  гурток  "Крою та шиття" (керівник Таран Г.О.), гурток "Механічної обробки деревини" (керівник Оляновський Л.Е.), гурток "Юних слюсарів" (керівник Пасько О.В.),  гурток "Юний журналіст" (керівник Марченко М.М.). Випускники цих гуртків стають студентами вищих навчальних закладів Полтави, Києва, Харкова.

Просмотров: 832 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz