Thursday, 25.04.2024, 19:36
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Відділ освіти та ММК

Головна » Відділ освіти та ММК » Методоб'єднання вчителів » фізичної культури

План роботи методичного об’єднання вчителів фізичної культури, предмету «Захист Вітчизни»

Серпень 2020 року

1. Аналіз роботи м/о за минулий навчальний рік, ознайомлення та затвердження плану роботи м/о на 2020–2021 н. р. (Силко В. П., методист МК, Мовчан Л. В., голова м/о).

2. Ознайомлення з методичним листом МОН України «Про вивчення фізичної культури та предмета «Захист України» у 2020–2021 н. р.» (Силко В. П., методист МК).

3. Про особливості дистанційного навчання предметів «Фізична культура» та «Захист України» в умовах карантину (члени м/о).

4. Інтерактивні вправи та тренажери для дистанційного навчання предмета «Захист України». Тренінг (Силко В. П., методист МК).

5. Про участь учнівських команд ЗЗСО у міському та обласному етапі обласної Гімназіади школярів у 2019–2020 н. р. Особливості проведення, підведення підсумків (Сташук А. Р., провідний спеціаліст відділу освіти, Мовчан Л. В., голова м/о).

6. Про проведення міського етапу обласної Гімназіади школярів у 2020–2021 н. р. (Сташук А. Р., провідний спеціаліст відділу освіти).

Січень 2021 року

1. Застосування інноваційних технологій на уроках фізичної культури та моделювання сучасного уроку. Презентація (Кобзуненко Т. М., учитель фізкультури ЗОШ № 1 ім. Панаса Мирного).

2. Про впровадження та ефективне використання функціоналу сучасних гаджетів на уроках фізичної культури та предмету «Захист України» (Рябко П. В., вчитель ЗОШ № 9 ім. І. А. Зубковського).

3. Ігри «Cool Games» у фізкультурно-оздровчій роботі з школярами. Мастер-клас (Свінціцький О. П., вчитель ЗОШ № 1 ім. Панаса Мирного.

Березень 2021 року

1. Роль вчителя у формуванні здоров’язбережувальних компетентностей учнів на уроках фізичної культури (Волошко А. О, вчитель фізичної культури гімназії ім. Т. Г. Шевченка).

2. Шляхи підвищення ефективності викладання предмету «Захист України» та військово-патріотичного виховання старшокласників міста (Логащук О. О., викладач предмету «Захист України»).

3. Огляд науково-методичних матеріалів та інтернет-ресурсів із питання фізичного та військово-патріотичного виховання (члени м/о).

Категорія: фізичної культури | Додав: Nata (21.08.2020)
Переглядів: 1551 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz