Monday, 29.04.2024, 08:24
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » Entries archive

           Хто і як має розробити Програму розвитку закладу та із чого почати роботу над цим стратегічним документом – про це дізналися директори та вихователі-методисти закладів дошкільної освіти Миргородської та Ромоданівської громад під час онлайн-семінару «Програма розвитку закладу дошкільної освіти. Акценти практичного втілення», який відбувся 21 листопада 2023 року за участю Романюк Ірини Анатоліївни, консультанта Центру професійного розвитку педагогічних працівників Миколаївської міської ради, старшого викладача кафедри теорії й методики початкової та дошкільної освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Ірина Анатоліївна відмітила, що для забезпечення якісних змін у роботі ЗДО важливо розробити стратегію діяльності закладу та представити її у Програмі розвитку ЗДО. Під час семінару учасники отримали відповіді н ... Read more »

Просмотров: 201 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 24.11.2023 | Комментарии (0)

          16 листопада 2023 року в режимі онлайн відбулося засідання Молодіжного парламенту Миргородської міської територіальної громади. На засіданні представники учнівського самоврядування  розповіли про роботу молодіжних парламентів у закладах загальної середньої освіти. У всіх ЗЗСО учнівське самоврядування в пріоритеті ставить волонтерську діяльність та допомогу ЗСУ. Також учасники зустрічі обговорили подальшу роботу Молодіжного парламенту Миргородської міської територіальної громади.

  ... Read more »

Просмотров: 254 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 20.11.2023 | Комментарии (0)

        З атмосферної поезії почався тренінг 19 листопада, яка зігріла кожного присутнього... 
"Борщ - як життя, хто не зваре - удасться" - надзвичайно цікава тема для мовного заняття. Про користь, великий вміст вітамінів, таємницю цієї страви згадувалось на тренінгу. А що ж означає слово "борщ"? За однією із версій, слово "борщ" походить від назви рослини " борщовик", але не горезвісний, отруйний. А от український професор Костянтин Тищенко стверджує, що це слово іранського походження, яке означає "нарізати", "борщ" - буряк. Слухачам було цікаво відгадувати загадки про овочі та сало, зачитувати прислів'я та приказки.  Особливу увагу приділили буряку,  його лікувальним властивостям, як свіжого так і квасового. Протягом заняття кожен приготував свій "борщ" і поділився рецептом. ... Read more »

Просмотров: 239 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 20.11.2023 | Комментарии (0)

         14 листопада відбулася робоча зустріч суб’єктів діяльності в сфері протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, організована за дорученням Національної поліції України, на тему: «Реалізація мапи діяльності правоохоронних та державних органів у сфері протидії домашньому насильству». Представники управління освіти, молоді та спорту, центру соціальних служб, відділу «Служба у справах дітей», сектору ювенальної превенції Миргородського РВП та поліцейські офіцери Миргородської територіальної громади обговорили питання взаємодії та можливі варіанти ефективної співпраці для швидкого реагування на випадки домашнього насильства та гендерного зумовленого насильства.
Також учасники зустрічі обговорили спільні шляхи організації роботи з профілактики суїцидальної поведінки серед дітей та підлітків та алгоритм дій  з метою ... Read more »

Просмотров: 309 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 14.11.2023 | Комментарии (0)

           "Миргород - місто над Хоролом" - це назва мовного тренінгу 12 листопада. Всі завдання на занятті були пов'язані з нашим містом. Слухачі дивилися відео "Екскурсія вулицями" і мали змогу відвідати віртуально різні заклади. Спочатку були у ліцеї імені Т.Г. Шевченка на уроці української мови, на якому виправляли мовленнєві помилки учнів. А потім відвідали піцерію і готували "словесний омлет", склавши рецепт його приготування. У "Сільпо" довелось стояти в черзі до каси, розрахуватись за покупки, спілкуючись з касиром і продавчинями. Слухачі зачитували свої діалоги, згадавши правила Олександра Авраменка. 

Також протягом тренінгу студенти зачитували вірші, уривки з текстів про Миргород, ... Read more »

Просмотров: 308 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 13.11.2023 | Комментарии (0)

          Тиждень, що минув, для освітян Миргородської міської територіальної громади був насичений приємними зустрічами,  цікавими ідеями, актуальною інформацією, корисним спілкуванням.  В офлайн та онлайн-форматах відбулися засідання професійних спільнот учителів мистецької освітньої галузі, біології та екології. 
Питання участі у громадських проєктах, як спосіб покращення матеріальної бази кабінету біології, висвітлив учитель біології ОЗО «Миргородський ліцей №1 ім. Панаса Мирного» Мирошниченко В.А.
Самоосвіта вчителя є основною формою підвищення педагогічної компетентності. Свої індивідуальні підходи до постійного самовдосконалення, нові методики та технології продемонструвала Кір’ян В.О., вчитель біології ОЗО «Миргородський ліцей №1 ім. Панаса Мирного»
 Ранюк Л.А., вчитель образотворчого мистецтва ОЗО &l ... Read more »

Просмотров: 403 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 07.11.2023 | Комментарии (0)

         У приміщенні Інтернет-центру Публічної бібліотеки ім. Д. Гурамішвілі Миргородської міської ради відбулося засідання професійної спільноти шкільних бібліотекарів. Обговорили поточні питання, серед яких «Індексація та переведення книг у національну валюту». Про те, як правильно проводити індексацію, розповіла Солоха О.Л. – провідний бібліотекар Публічної бібліотеки ім. Д. Гурамішвілі. «Алгоритм оформлення книг, що надійшли до бібліотеки без супровідних документів» – проінформувала завідувачка бібліотекою ОЗО "Миргородський ліцей "Лінгвіст" Скрипник Т.Г. Бібліограф Публічної бібліотеки ім. Д. Гурамішвілі Ірина Карач розповіла про послуги, якими можна скористатися в Інтернет-центрі та запросила пройти навчання на платформі «Дія. Цифрова освіта».
Така співпраця була плідною та корисною.

... Read more »
Просмотров: 326 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 07.11.2023 | Комментарии (0)

          3 жовтня 2023 року відбулося засідання спільноти вчителів технологій (трудового навчання) Миргородської міської територіальної громади, на якому вчитель Кибинської гімназії Лисенко Л.П.  провела майстер-клас «Виготовлення іграшки собачки-антистрес». Кожний учасник створив свою унікальну іграшку, що відображає його особистість та індивідуальність. Собачку-антистрес можна використати як засіб психологічної підтримки і релаксації, для зняття стресу та напруги.
Також відбулася незвичайна виставка робіт під назвою "Жовто-блакитне серце", організована Яненко С.А., вчителем трудового ... Read more »

Просмотров: 329 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 06.11.2023 | Комментарии (0)

           05 листопада тренінг для ВПО "Навчаймось мові золотої!" розпочався сучасним репом, який підбадьорив всіх присутніх та змотивував до вивчення наголосів у словах. Ознайомившись з правилами, слухачі виконували вправи, розставляючи наголоси: в математичних, біологічних, географічних та історичних термінах, неологізмах, словах іншомовного походження. Об'єднавшись в групи,  вибирали слова з правильним наголосом і неправильним. Ця вправа викликала жваве обговорення. Після самоперевірки слухачі виставляли бали. Також протягом тренінгу складали розповіді, в яких вживали слова з наголосами. Найцікавіші були оцінені аплодисментами.

... Read more »

Просмотров: 329 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 06.11.2023 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 257 258 »
Архів записів
Календар
«  April 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz