Friday, 19.04.2024, 04:54
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2015 » March » 13 » Постійно діючий семінар
09:18
Постійно діючий семінар

Діалоги педагогічної  майстерності.

            Нині на ринку освітніх послуг, як ніколи, гостро стоїть питання про створення іміджу навчального закладу. У нашому місті педагогічні колективи, керівники шкіл чітко усвідомлюють актуальність створення бажаного образу школи.

            У сучасних умовах кожен директор і його педагогічний колектив мріють, що б їхня школа вирізнялась серед інших, викликала бажання у одних працювати, а у других вчитися саме в ній. Що ж забезпечує імідж школи? Це запитання було головним під час проведення чергового засідання постійно діючого семінару  керівників навчальних закладів  та їх заступників із навчальної роботи, методистів методичного кабінету, який проходив на базі ЗОШ І-ІІІ ст. №9 імені Івана Андрійовича Зубковського. Директор закладу Ю.В. Лушин познайомив присутніх зі своїм баченням формування позитивного іміджу  школи. Аналіз розвитку закладу свідчить про постійний пошук педагогічним колективом нових технологій, форм і методів навчання, способів задоволення освітніх потреб, які і створюють позитивний імідж школи. Забезпечивши комфортні умови для навчання, адміністрація школи ініціює навчально-виховні проекти, вміло залучає додаткові фінансові ресурси для реалізації цих проектів та покращення матеріально-технічної бази, впроваджує інноваційні технології в управлінській діяльності. ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського - Школа сприяння здоров’ю, де вдало поєдналися навчальний процес  і виховання у дітей здорового способу життя. Педагогічний колектив разом з адміністрацією закладу твердо впевнений, що створення іміджу є першим кроком до побудови хорошої школи.

            Критеріїв оцінки навчального закладу існує чимало, але найосновнішим критерієм, звичайно ж, є педагогічний колектив. Про нього професійно і вичерпно розповіла заступник директора з навчальної роботи Галушко О.М. Професія учителя передбачає постійне навчання, розвиток професійної майстерності. Особливу увагу доповідач акцентувала на впровадження у практику роботи учителів передового педагогічного досвіду. Присутні відвідали і навчальні заняття, які провели учителі: Яворовська О.М. (англійська мова), Горобець Н.І. (початкові класи), Каленіченко Г.А.(математика), Манжос Л.М. (українська література). Уроки пройшли цікаво, змістовно, із застосуванням інноваційних педтехнологій, із використанням ІКТ, роздаткового та дидактичного матеріалу. Учасники семінару відвідали також і урок фізкультури, який провела з учнями 2-го Б класу Христенко С.В. у новоствореному Кабінеті здоров’я. Особливе захоплення присутніх викликав виступ агітбригади «Крок вперед» (керівник Сіряк М.В., заступник директора з виховної роботи), яка пропагує здоровий спосіб життя та збереження навколишнього середовища. І це ще раз довело, що педагогічний колектив ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського працює креативно, інноваційно, постійно  дбаючи про створення позитивного іміджу закладу. Високий професіоналізм, творчість членів педагогічного колективу підтверджується результатами навчальної діяльності учнів, участі їх у олімпіадах, конкурсах, спортивних змаганнях тощо.

            Все, що мали змогу побачити учасники семінару, і є тими чинниками, які формують позитивний імідж навчального закладу. Насамкінець засідання присутні поділилися власним досвідом, обговорили та виробили методичні рекомендації щодо інноваційних підходів створення іміджу навчального закладу, що є особливо актуальним на сучасному етапі розвитку освіти.

            Т.І.Даценко, завідувач

методичним кабінетом

відділу освіти Миргородської міської ради

 

Фото з семінару: https://drive.google.com/folderview?d=0B0li6VgTj6NIbUo0WUhDem13Mk0&usp=sharing

Фрагмент виступу агітбригади:

http://youtu.be/TB5PeDJxp0M

Просмотров: 578 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  March 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz