Wednesday, 24.04.2024, 04:48
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2015 » March » 05
Інноваційні технології навчання і виховання як засіб
розвитку творчої активності педагогів і учнів.
(Нотатки із науково-практичної конференції)

           Пріотетним напрямком у розвитку освіти на сучасному етапі є підготовка людей високої освіченості кваліфікованих спеціалістів, здатних до творчої праці, професійного розвитку, освоєння і впровадження наукових і інформаційних технологій. У зв’язку із зміною соціальних вимог відбувається переосмислення ролі вчителя в процесі модернізації системи освіти, підвищуються вимоги до нього. Ще А. Дістервег сказав, що учитель повинен свідомо йти в ногу з сучасністю, пройматися і надих ... Read more »

Просмотров: 577 | Добавил: Юлия | Дата: 05.03.2015 | Комментарии (0)

                     Не мода це й не дивна забаганка…

                     Нелегко нашим недругам збагнуть,

                     Чим є для УКРАЇНЦЯ «вишиванка»

                     І що у ній за таємнича суть!

 

       Рідна мова - запорука існування будь-якого народу. Для нас, українців, - це українська. А як сказала Ліна Костенко: «Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову».

         Ми живемо в Україні, ініхто в цілом ... Read more »

Просмотров: 731 | Добавил: Ірина | Дата: 05.03.2015 | Комментарии (0)

Вельмишановні освітянки!

Нарешті зима починає видихатись… Пішли холоди із заметілями кудись далеко, а все частіше виглядає тепле сонечко і радує всіх своїм теплом, здіймає нас над буденним світом і несе у чарівний та дивовижний світ казки, де любов, ласка, радість огортають невидимими крильми і дарують цілий світ, світ весни. А у весни жіноче обличчя – обличчя вічного свята.

Тож, дорогі колежанки, сердечно вітаємо Вас із чудовим весняним святом - 8 Березня! Щиро зичимо Вам весняної повені щастя, натхнення, любові, оновлення, процвітання, віри. Віри в краще майбутнє – воно неодмінно настане, віри в людей – вони переважно є добрими, віри в себе – це є за ... Read more »

Просмотров: 566 | Добавил: Юлия | Дата: 05.03.2015 | Комментарии (0)

Формуємо пізнавальну активність дошкільника

Пізнавальна активність дошкільника – один із найважливіших чинників навчання, здобуття знань про навколишній світ. Юна особистість успішно формується лише в процесі активної взаємодії з навколишньою дійсністю. Як зацікавити дитину, викликати в неї бажання пізнавати, експериментувати, досліджувати, розмірковувати, робити висновки? Як організувати дитячу діяльність та які засоби найефективніше використовувати в роботі з дошкільниками для формування пізнавальних здібностей? Ці питання були винесенні на обговорення засідання постійнодіючого семінару - практикуму завідувачів та вихователів – методистів дошкільних навчальних закладів, що відбувся наприкінці лютого 2015 року на базі ДНЗ №5 «Сонечко» (завідувач Шклярук Л.А.).

У доповіді – презентації «Діяльність педколективу щодо формування пізнавальної компетенції дошкільника» вихователь - методист Солонець І.М. поділилас ... Read more »

Просмотров: 542 | Добавил: Юлия | Дата: 05.03.2015 | Комментарии (0)

Архів записів
Календар
«  March 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz