Thursday, 25.04.2024, 10:39
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2016 » November » 28 » Правовиховна робота у навчальному закладі як передумова формування правової свідомості особистості
20:24
Правовиховна робота у навчальному закладі як передумова формування правової свідомості особистості

      25 листопада на базі СШ №5 відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи НЗ міста. На порядку денному розглядалося питання організації правовиховної роботи у закладах.

      Правова освіта та виховання, що є невід’ємною частиною плекання свідомого громадянина нашої держави, завжди були і залишаються проблемою, яка потребує постійної уваги. Цілком закономірно, що ця робота передбачає цілеспрямований плановий, взаємопов’язаний, керований вплив усіх структурних елементів навчально-виховного процесу на учня. Її основною метою є формування у школярів правових знань, правового переконання та правової культури.  

      У кожної школи є свій досвід роботи з даного питання. Про особливості такої діяльності в СШ №5 учасників семінару ознайомила заступник директора з виховної роботи Ярославська Олена Миколаївна. Вона презентувала різноманітні форми роботи, які охоплюють усіх учасників навчально-виховного процесу: учнів, їхніх батьків та педагогів. Присутні подивились відеофрагменти, які продемонстрували особливості організації правової освіти та правового виховання під час «правових п’ятихвилинок» у початковій школі, ділової гри «Від демократичної школи до демократичної держави», батьківських зборів «Спілкування – основа найвідповідальнішої та найтоншої роботи – виховання людини».

      Учасники семінару переглянули дебати «Корупція порушує права кожної людини» і самі взяли участь у занятті «Соціальні стереотипи – маніпуляція свідомості».

        Робота СШ №5 була високо оцінена присутніми, які отримали велику кількість корисного матеріалу для використання в роботі у своїх навчальних закладах.

І.В. Шевченко, методист методичного кабінету відділу освіти

Просмотров: 580 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  November 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz