Thursday, 28.03.2024, 15:49
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2016 » November » 28

      25 листопада на базі СШ №5 відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи НЗ міста. На порядку денному розглядалося питання організації правовиховної роботи у закладах.

      Правова освіта та виховання, що є невід’ємною частиною плекання свідомого громадянина нашої держави, завжди були і залишаються проблемою, яка потребує постійної уваги. Цілком закономірно, що ця робота передбачає цілеспрямований плановий, взаємопов’язаний, керований вплив усіх структурних елементів навчально-виховного процесу на учня. Її основною метою є формування у школярів правових знань, правового переконання та правової культури.  

      У кожної школи є свій досвід роботи з даного питання. Про особливості такої діяльності в СШ №5 учасників семінару ознайомила заступник директора з виховної роботи Ярославська Олена Миколаївна. В ... Read more »

Просмотров: 575 | Добавил: Ірина | Дата: 28.11.2016 | Комментарии (0)

Про шкоду і користь засобів масової інформації йшла мова на науково-теоретичній конференції "Вплив засобів масової інформації на агресію дітей та підлітків", яка відбулася 24 листопада 2016 року на базі загальноосвітньої школи I-III ст. №1 ім.Панаса Мирного. Учасники конференції (заступники директора з виховної роботи, методисти ДНЗ, позашкільних навчальних закладів, класні керівники, батьки учнів, представники учнівського самоврядування, працівники психологічної служби) обговорили можливості батьківської та педагогічної спільноти запобіганню тому поганому, що  може статися з підлітком, у разі якщо безконтрольно залишати його у Всесвітній павутині. Безсумнівно, ЗМІ відіграють величезну роль в житті людей - це і джерело інформації, і засіб спілкування. Проте останнім часом громадськість і вчені дедалі більше відзначають посилення негативного впливу на дітей засобів масової інформації (і в першу чергу Інтернету і телебачення). Особливо потужний вплив на молодь ... Read more »

Просмотров: 547 | Добавил: shkola9 | Дата: 28.11.2016 | Комментарии (0)

     24 листопада  2016 р на  базі ДНЗ №11 «Теремок» (завідувач Ботвіновська О.В., вихователь-методист  Якименко С.М.),  в рамках методичного об’єднання вихователів дошкільних навчальних закладів,  відбувся семінар- практикум на тему « Іграшка – невід’ємний атрибут дошкільного дитинства в освоєнні багатогранності світу».    Під час засідання було розглянуто питання освітньої та мистецької цінності української  іграшки, значення її для формування духовних пріоритетів дошкільників. 

        Розпочався  семінар-практикум  переглядом  відеофільму, створеного під час роботи закладу  над пізнавально-творчим проектом  «Моя країна – Україна. Українська лялька – мотанка».  Цей проект спрямований на формування національно-патріотичних почуттів дошкільників,  виховання ... Read more »

Просмотров: 558 | Добавил: shkola9 | Дата: 28.11.2016 | Комментарии (0)

    17 листопада 2016 року на базі Миргородської гімназії імені Т.Г.Шевченка відбувся  науково - практичний семінар «Формування мовленнєвої компетентності на уроках української мови в початкових класах». На захід були запрошені представники педагогічних колективів шкіл міста. Методист міського відділу освіти Кічайкіна В.В. розповіла, як визначити рівень  сформованості  мовленнєвої компетентності учнів, які методики при цьому може використовувати вчитель.

Сучасна система навчання передбачає формування ключових компетентностей особистості. Це  одне з основних завдань учителя початкових класів як громадянина і патріота України. Переступаючи поріг першого класу словниковий  запас дітей  недостатньо сформований. Невміння зв’язно висловлювати свої думки,  неправильна  вимова слів,  помилки в усному та писемному мовленні  створюють дискомфорт  у процесі спілкування з дорослими та о ... Read more »

Просмотров: 525 | Добавил: shkola9 | Дата: 28.11.2016 | Комментарии (0)

Архів записів
Календар
«  November 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz