Friday, 26.04.2024, 15:24
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » Entries archive

Є така професія – педагог!

Щороку, у першу неділю жовтня, Україна відзначає свято людей, чия професія є унікальною. День працівника освіти…Це свято приходить до нас у прекрасну пору. Це час, коли шелестить падолистом осінь, і снує в лузі мереживо квітів, немов даруючи жар любові нашим педагогам.

Це свято тих, хто щодня стоїть перед прицілом сотень допитливих дитячих оченят, палить, як хмиз, нерви, і все ж, веде дітвору на вищі сходинки пізнання, своїм серцем, розумом та невтомною працею, формує людину завтрашнього дня.

Важкий хліб педагога, але як сказав Григорій Сковорода: «Життя наше – це шлях безперервний». І справжній педагог не може перебувати у стані спокою. Він іде по життєвому ... Read more »

Просмотров: 606 | Добавил: Юлия | Дата: 01.10.2014 | Комментарии (0)

Всеукраїнський День дошкілля – свято всієї дошкільної громади .

26 вересня 2014 року, напередодні Всеукраїнського Дня дошкілля, в музичній ДНЗ №2 «Оленка» зібралися працівники дитячих садків міста, щоб відзначити своє професійне свято.

Дошкільна освіта – фундамент сучасної системи безперервної освіти в Україні і встановлення професійного свята – подія, знакова не лише для працівників дошкільної освіти, а й для всіх, кого турбує доля наших дітей, підростаючого покоління. Саме на педагогів – дошкільників покладено важливе завдання – виховання наймолодших представників українського суспільства. Саме у їх добрі очі вдивляються довірливі оченята, саме до їх лагідних слів прислухаються маленькі ... Read more »

Просмотров: 737 | Добавил: Юлия | Дата: 01.10.2014 | Комментарии (0)

ГЕНОЦИДНИЙ ХАРАКТЕР ГОЛОДОМОРУ 1932-33 РОКІВ В УКРАЇНІ

ПЕКЕЛЬНІ ЦИФРИ ТА СЛОВА

У СЕРЦЕ Б’ЮТЬ, НЕНАЧЕ МОЛОТ,

НЕМОВ ПРОКЛЯТИЙ ОЖИВА

РІК ТРИДЦЯТЬ ТРЕТІЙ…ГОЛОД…ГОЛОД…

Про голодомор 1932-33 рр. написано чимало книжок, статей та публікацій. Але ми ніколи не повинні забувати про те, що це був геноцид українського народу, сталінський злочин проти української нації. Кожна людина, як і все свідоме людство, живе у трьох вимірах: учора, сьогодні, завтра. Вчора - це наша історія, багатостраждальна і вимучена, але ми ніколи не забудемо її чорних сторінок. На десятиліття можна засекретити архіви, приховати правду у глибоких спецсховищах, замести сліди злочину і навіть переписати заново істор ... Read more »

Просмотров: 633 | Добавил: Юлия | Дата: 30.09.2014 | Комментарии (0)

24 вересня 2014 року на базі Миргородської спеціалізованої школи I-III ступенів №5 відбулося засідання круглого столу «Захист інформаційного суверенітету України та інформаційна безпека дітей і молоді». Організатори, методичний кабінет відділу освіти Миргородської міської ради, мали на меті проінформувати учасників засідання про проблеми безпеки в інформаційному просторі «Інтернет», обговорити результати дослідження рівня сформованості медіакультури учнів 9-11 класів та залежності їх від соціальних мереж, опрацювати методичні рекомендації щодо формування медіакультури учасників навчально-виховного процесу. Про нормативно-правове забезпечення інформаційного суверенітету в Україні учасникам засідання ... Read more »

Просмотров: 575 | Добавил: Юлия | Дата: 25.09.2014 | Комментарии (0)

24 вересня 2014 року на базі ЗОШ № 9 імені Івана Андрійовича Зубковського було проведено навчальний семінар - тренінг за проектом "Повага дією». Заняття, у якому взяли участь працівники дошкільних, загальноосвітніх закладів міста та соціально-реабілітаційного центру для дітей-інвалідів м. Миргорода, провела представник громадської організації «Альтернатива В» Барбукова Ірина. Мета тренінгу - впровадження програми «Повага дією. Не смійся з мене» у систему виховної роботи з учнями. Проект «Повага дією» спрямований на створення справедливого суспільства, в якому панують взаємоповага та толерантність. Метою проекту «Повага дією» є створення атмосфери уваги, співчуття і співпраці в учнівському середовищ ... Read more »

Просмотров: 824 | Добавил: Юлия | Дата: 25.09.2014 | Комментарии (0)

      19 вересня у загальноосвітніх навчальних закладах стартувала благодійна акція «Школярі Миргорода – захисникам України», яка була ініційована міським громадським об’єднанням «Трикутник» (голова Дрімайло Н.М.), що існує при методичному кабінеті відділу освіти. Метою даної акції є активізація патріотичного виховання, формування у підростаючого покоління високої патріотичної свідомості, почуття любові до України, а також збір коштів на підтримку миргородців, що беруть участь в антитерористичній операції на сході країни.

      У школах були проведені благодійні ярмарк ... Read more »

Просмотров: 622 | Добавил: Ірина | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

Щороку, в перших числах вересня, за сприяння відділу освіти, методичного кабінету в загальноосвітніх навчальних закладах міста проходять Олімпійські тижні та Олімпійські уроки, присвячені популяризації фізичної культури, олімпійського руху, вихованню здорового способу життя підростаючого покоління. Більше 3000 школярів шкіл міста цього року були задіяні в різних спортивних змаганнях, конкурсах, виробуваннях. В організації та проведенні фізкультурно - спортивних заходів в загальноосвітніх навчальних закладах міста активну участь беруть також Дитячо - юнацька спортивна школа, Станція юних туристів, Центр естетичного виховання, «КредіАгріколь Банк» та ін. Під час проведення Олімпійського тижня та Олімпійського уроку в школи були запрошені почесні гості - відомі спортсмени, тренери, меценати: Отісько С.В., заслужений тренер по гирьовим видам спорту, Шудєгов С.М. майстер спорту, суддя національної категорії по греко – римській боротьбі, Цибулько В.В. – майстер спорту з футболу, Сидоренк ... Read more »
Просмотров: 550 | Добавил: Юлия | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

     Методичний кабінет відділу освіти повідомляє, що 19 вересня у загальноосвітніх навчальних закладах міста пройде благодійна акція "Школярі Миргорода - захисникам України", ініційована міським громадським об’єднанням «Трикутник» (голова Дрімайло Н.М.).  Метою даної акції є активізація патріотичного виховання, формування у підростаючого покоління високої патріотичної свідомості, почуття любові до України, а також збір коштів на підтримку миргородців, що беруть участь в антитерористичній операції на сході країни. 

     Приєднуйтесь до школярів! Акція розпочнеться:

     ЗОШ №1 імені Панаса Мирного - о 10.30;

    ... Read more »

Просмотров: 589 | Добавил: Ірина | Дата: 16.09.2014 | Комментарии (0)

Будемо знайомі, першокласнику!

5 вересня 2014 року у Палаці культури курорту «Миргород» було, як ніколи, гамірно і святково. Цього дня учнівська і педагогічна громада міста приймала у свою сім’ю першокласників. Святковий настрій відчувався вже на подвір’ї, де першачків, їх мам, тат, бабусів і дідусів вітав міський духовий оркестр ім. І.Шатравки. Разом із казковими героями, які зустрічали гостей у фойє, першокласники зайняли місця у святково прибраному залі, де розпочалося свято "Будемо знайомі, першокласнику", що підготували відділ освіти та відділ культури Миргородської міської ради. Учасників свята привітали Миргородський міський голова С.П.Соломаха, начальник відділу освіти Т.М.Колибельні ... Read more »

Просмотров: 850 | Добавил: Юлия | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

Відділ освіти Миргородської міської ради повідомляє, що 5 вересня о 15.00 у концертному залі Палацу культури курорту "Миргород" відбудеться Свято прешокласника.

Просмотров: 590 | Добавил: Ірина | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 235 236 237 238 239 ... 257 258 »
Архів записів
Календар
«  April 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz