Saturday, 18.05.2024, 13:55
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » Entries archive
Просмотров: 583 | Добавил: Юлия | Дата: 17.05.2016 | Комментарии (0)

Музейна педагогіка в дошкільному закладі

       Відповідно до плану методичного кабінету 28.04.2016 року на базі ДНЗ  №12 «Світлячок» (завідувач Юрченко С.Д., вихователь - методист Жижко Л.І.) відбувся семінар - практикум «Музейна педагогіка в дошкільному закладі» для вихователів дошкільних навчальних закладів міста.

     Музейна педагогіка – досить новий, але вже популярний напрям  навчально  - виховної діяльності. Засоби музейної педагогіки містять великий потенціал для особистісного, гармонійного  розвитку  дошкільників, сприяють залученню дітей до світу мистецтва, народознавства, історії,  культури, традицій, природи рідного краю.

       Відкриваючи семінар,  завідувач ДНЗ Юрченко С.Д. сказала, що   створення міні – музеїв у дитсадку  збагачує та урізноманітнює освітній процес, ... Read more »

Просмотров: 886 | Добавил: furmanpost | Дата: 10.05.2016

Рої навчальних закладів міста – учасники дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

       28 квітня 2016 року завершився І (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У цьому році боротьба була напруженою, адже усі рої шкіл міста прагнули перемоги і доклали для цього максимум зусиль.

       Останні конкурси «Туристсько-спортивна смуга перешкод», «Рятівник», «Перетягування линви», «Добра справа» та «Впоряд» постійно змінювали лідерів. І тому сказати, хто ж є безперечним переможцем  у грі, було складно.

        22 квітня діти зі своїми керівниками зібрались у березовому гаю на курорті «Миргор ... Read more »

Просмотров: 849 | Добавил: Ірина | Дата: 04.05.2016 | Комментарии (0)

Національно-патріотичне виховання: взаємодія теорії і практики

       25 квітня на базі Центру естетичного виховання відбулась обласна науково-практична конференція «Національно-патріотичне виховання: взаємодія теорії і практики». На ній були присутні методисти з виховної роботи районних та міських методичних кабінетів, науково-методичних центрів; заступники директорів з виховної роботи, педагоги Миргородського, Шишацького, Великобагачанського районів, Білоцерківської громади та м. Миргород.

        Метою конференції було проаналізувати теоретичні та практичні засади сучасного патріотичного виховання, науково-методичні, організаційні та інформаційні умови формування та розвитку даного почуття у дітей і молоді; сприяти підвищенню ролі національно-патріотичного виховання в освітніх закладах області.

... Read more »

Просмотров: 482 | Добавил: Ірина | Дата: 29.04.2016 | Комментарии (0)

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Світлого Дня –

Христового Воскресіння та Вознесіння.

Нехай життєдайне таїнство Великого Свята оновить

духовні сили, додасть невичерпної енергії, щедро обдар ... Read more »

Просмотров: 474 | Добавил: Юлия | Дата: 29.04.2016 | Комментарии (0)

ВИДАВНИЧА ГРУПА "ОСНОВА"

Просмотров: 468 | Добавил: Юлия | Дата: 28.04.2016 | Комментарии (0)

Кольоротерапія у фізичному вихованні дошкільників

     15 квітня 2016 р на базі ДНЗ №» «Оленка» відбулося  засідання Школи педагогічної майстерності інструкторів з фізичного виховання дошкільних навчальних закладів міста.

          Протягом навчального року учасники Школи плідно працювали над  проблемою «Впровадження здоров’ятворчих та здоров’язберігаючих технологій у фізкультурно - оздоровчій роботі з дошкільниками». На черговому засіданні  інструктори з фізичного виховання розглянули питання  використання кольоротерапії  у  фізичному вихованні   дітей. З доповіддю «Колір у фізичному вихованні дошкільнят: перспективи, можливості, рішення» виступила інструктор з фізичного виховання закладу Кузьменко Юлія Василівна. Колір відіграє значну роль у житті та має першорядне значення для розуму людини. В ... Read more »

Просмотров: 854 | Добавил: furmanpost | Дата: 21.04.2016

 

Go Camp у п’ятій! 

В рамках Року англійської мови в Україні Громадська організація GoGlobal долучилась до ініціативи Міністерства освіти і науки України, і разом з компанією Microsoft та партнерами розробила новий формат дитячих пришкільних таборів – таборів з поглибленим вивченням англійської мови. Проект отримав назву «GoCamps». Основним завданням команди проекту є показати дітям, що вивчення мов – це легко і просто, що літній табір може бути веселим, розважальним та яскравим.

Прийом заявок від шкіл на участь у проекті тривав до 18 лютого, і протягом цього часу було отримано 559 анкет з 24-х областей.

Відбір найкращих здійснювало незалежне журі, у складі якого були представники Посольства Сполучених Ш ... Read more »

Просмотров: 486 | Добавил: ok_hora | Дата: 21.04.2016 | Комментарии (0)

         У рамках підписаної угоди про співпрацю освітяни  Миргорода  16 квітня відвідали місто-партнер Обухів. Представники відділу освіти, методичного кабінету, директори шкіл, завідувачі дитячих садочків, заступники директорів, учителі ознайомилися з системою роботи освітніх закладів Обухова та переконалися, що наші міста мають схожу мережу. Це 6 ДНЗ, 7 ЗНЗ, 2 ПНЗ: Обухівський міський центр творчості дітей, юнацтва та молоді «Романтик», Дитячо-юнацька спортивна школа.

        Головними формами співробітництва між делегатами педагогічних спільнот  Миргорода та Обухова були зустрічі, обмін досвідом, обговорення шляхів реалізації освітніх проектів. Миргородці побували у навчально-виховному комплексі «спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням української мови та літератури – загал ... Read more »

Просмотров: 586 | Добавил: Юлия | Дата: 19.04.2016 | Комментарии (0)

Математичні знання – дітям

      14 квітня 2016 року,  відповідно до плану методичного кабінету відділу освіти, на базі НВК « Гелікон» (директор Карач І.А., вихователь - методист Парфенчик Н.І.)  відбувся  семінар – практикум «Формування сенсорно - пізнавальної та логіко – математичної компетентності – важлива лінія розвитку дитини» для вихователів дошкільних навчальних закладів міста.

       В ході семінару педагоги  більш детально  ознайомилися з теоретичними основами формування сенсорно – пізнавальної та логіко – математичної компетентності дошкільника,  про які повідомила у своєму виступі вихователь - методист комплексу Парфенчик Н.І. Компетентність дитини у розумовій діяльності засвідчується здатністю розмірковувати, аналізувати, систематизувати, порівнювати, узагальнювати, обчислювати, класифікувати, упо ... Read more »

Просмотров: 548 | Добавил: furmanpost | Дата: 18.04.2016

« 1 2 ... 207 208 209 210 211 ... 257 258 »
Архів записів
Календар
«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz