Saturday, 04.05.2024, 19:53
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » Entries archive

Виховання красою

 

      Природа наскільки щедра до людини, що наділила кожного талантом. Дитина ще не встигла народитися, а в ній вже живе велика таємниця таланту.Тож знайти, розкрити, розвинути творчий потенціал дитини – одне з найважливіших завдань батьків, дошкільного навчального закладу.

       В.О.Сухомлинський стверджував: «Все прекрасне, що існує навколишньому світі і створене людиною для інших людей,  повинно доторкнутися до серця дитини і  облагородити його … Діти повинні жити у світі краси,  гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості». Саме ці слова стали лейтмотивом до науково – практичного семінару «Художньо - естетичний розвиток дошкільника. Впровадження парціальної програми «Радість творчості», що відбувся 31 березня 2016 року на базі ДНЗ №10 «Веселка» (завідувач Левченко Н.Г ... Read more »

Просмотров: 450 | Добавил: furmanpost | Дата: 04.04.2016

 

З видимого пізнавай невидиме

Філософія – це коли береш щось наскільки

просте , що про це, здається, немає сенсу говорити,

і приходиш до чогось настільки парадоксального,

що в це неможливо повірити.

Бертран Рассел 

   1 квітня 2016 року  відбувся науково – практичний семінар учителів початкових класів «Філософія для дітей» на базі Миргородського НВК (ДНЗ-ЗНЗ) «Гелікон».  Гості семінару відвідали урок читання з елементами філософії «Чия мама найкраща?» (2 клас, вчитель Яненко М.М.). Про теоретичні основи концепції «Філософії для дітей» (Р4С), яка спирається на особливості гуманітарного знання,  доповіла директор НВК «Гелікон» Карач Ірина Анатоліївна.  Вона зазначила, що головна ідея курсу сприяє вихованню поваги до мудрості та формує ... Read more »

Просмотров: 1535 | Добавил: furmanpost | Дата: 04.04.2016

Зміни до додатку до Річного плану закупівель ЦЕВ на 2016 рік

... Read more »

Просмотров: 481 | Добавил: furmanpost | Дата: 04.04.2016

      Першим закладом Полтавщини, у якому 26 та 27 березня тренери-консультанти провели «Творчу майстерню» в рамках Всеукраїнської програми освіти для демократичного громадянства в Україні «Демократична школа», став Миргородський НВК (днз-знз) «Гелікон».

          … Про трирічну Всеукраїнську програму «Демократична школа», що спрямована на поглиблення культури демократії в школі й організацію навчально-виховної роботи на принципах освіти з прав людини та демократичного громадянства, ми довідалися ще минулого року. І як може оминути таку подію заклад, який уже 20 років поспіль працює за системою розвивального навчання, є базовим з упровадження інклюзивної освіти і де з 2 класу вивчають «Філософію для дітей»? Тож команда однодумців на чолі з директором комплексу Карач І.А. вирішила подати заявку на участь у Програм ... Read more »

Просмотров: 623 | Добавил: Ірина | Дата: 29.03.2016 | Комментарии (0)

Зверніть увагу, що з цієї сторінки можна БЕЗКОШТОВНО завантажити електронні версії підручників для учнів 4 та 7 класів.

Сторінка для завантаження електронних версій підручників

Просмотров: 510 | Добавил: furmanpost | Дата: 24.03.2016

Про результати вивчення

стану задоволення перебуванням у школі та рівне ставлення до дітей у загальноосвітніх навчальних закладах міста

 

Якісна освіта розглядається сьогодні як один з індикаторів функціонування освітнього середовища навчальних закладів. За таких умов ефективним засобом отримання інформації про діяльність загальноосвітніх шкіл залишається моніторингове спостереження, що надає змогу вчасно усунути певні прорахунки і розробити стратегію подальшого розвитку. Водночас актуальність запровадження моніторингу пов’язана з необхідністю отримання відомостей про аспекти впливу на учня. Адже рівний доступ до якісної загальної середньої освіти залежить від комфортності становища дитини та її взаємодії з різними об’єктами системи освіти.

Моніторинг освітнього середовища здійснювався працівниками психологічної служби протягом березня 2016 року. Основу моніторингового дослідження склали міжсуб’єктн ... Read more »

Просмотров: 532 | Добавил: furmanpost | Дата: 22.03.2016

Особливості педагогічної підтримки обдарованої дитини

       11 березня 2016 року на базі гімназії імені Т.Г. Шевченка відбувся постійнодіючий семінар заступників директора з виховної роботи, методистів позашкільних навчальних закладів. У рамках роботи семінару гімназія представила свій досвід  щодо педагогічної підтримки обдарованої дитини.

         Програмою заходу було передбачено розгляд питання розвитку творчих здібностей як невід’ємної частини виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах. Савастеєнко Володимир Володимирович, заступник директора з виховної роботи, розкрив нові аспекти виховання творчої особистості та обдарованих дітей, на які спирається у своїй роботі педагогічний колектив гімназії. Результати науково-дослідницької роботи Миргородської гімназії ім.Т.Г.Шевченка розкрила Міхіна Олена Михайлів ... Read more »

Просмотров: 683 | Добавил: Ірина | Дата: 21.03.2016 | Комментарии (0)

Безпека життєдіяльності дитини

       17 березня 2016 року на базі  дошкільного навчального закладу №5 «Сонечко» (завідувач Шклярук Л.А) в рамках методичного об’єднання вихователів ДНЗ відбувся семінар – практикум  «Безпека життєдіяльності дитини».

     Охорона, збереження життя і зміцнення здоров’я дитини, безпека життєдіяльності  - пріоритетні  завдання в роботі  кожного дошкільного навчального закладу.  Сформувати у дітей навички правильного поводження в небезпечних ситуаціях та сприяти становленню основ здорового способу життя  - над цим постійно працюють вихователі найменших громадян нашої країни. 

      На  семінарі  досвідом роботи з цього питання  поділилися педагоги  дошкільного закладу №5 «Сонечко». З методичним коментарем «Пр ... Read more »

Просмотров: 742 | Добавил: furmanpost | Дата: 17.03.2016

           10 березня 2016 року на базі  відділу освіти Миргородської міської ради пройшов І етап ІV Чемпіонату області з основ підприємництва «Крок до бізнесу» в якому взяли участь 4 команди із числа учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста (ЗОШ №1, ЗОШ №3, СШ №5, гімназії ім. Т.Г.Шевченка). Чемпіонат проводився у формі економічної ділової гри. Команди-учасники  приймали управлінські рішення для забезпечення прибуткової діяльності підприємства: покупка товарів, продаж продукції декількох видів, оплата праці, найм або звільнення працівників, реалізація продукції в умовах конкуренції. На підставі прийнятих рішень кожною командою за допомогою комп’ютерних технологій моделювалася нова економічна ситуація на ринку, яка вимагала прийняття нового рішення. Переможцем Чемпіонату стала команда Миргородської СШ №5 (капітан команди Коваленко Анастасія та члени команди Соснов Владислав, Французова ... Read more »

Просмотров: 483 | Добавил: shkola9 | Дата: 16.03.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 209 210 211 212 213 ... 257 258 »
Архів записів
Календар
«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz